Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj stomatolog w 6 miesiacu ciazy odmowil mi wyleczenia zeba.powiedzial, ze jesli zab nie boli, to lepiej dla dzidzi zbym poczekala z tym do rozwiazania.
Co to w ogóle za pytanie? Wolisz chodzić z ogniskami zakażenia i zagrażać dziecku? Mój mąż jest dentystą i mówi, że w ciąży (z wyjakiem narkozy) można stosować każdy rodzaj znieczulenia, więc jak się boisz, to naprawdę nie musisz...
No widzę, że jesteś specjalistką w tej dziedzinie...
Akurat mój mąż pracuje w klinice stomatologicznej i na co dzień przysyłają mu właśnie takie pacjentki w ciąży z rejonu, bo lekarze z gabinetów"nie wiedzą, co z nimi zrobić" i czy można "coś" dać, nie wszyscy lekarze mają wiedzę na ten temat i dlatego się boją - stąd ich pytania. Prawda jest taka, że właściwie każdy rodzaj znieczulenia można dać, nawet z adrenaliną, bo ona rozkłada się w miejscu i nawet nie zdąży dojść do łożyska, bo wcześniej ulega degradacji, no ale to jest dyskusja juz dla specjalistów, bo laik nie bardzo wie, o co chodzi. Pozdrawiam)
ps. a przymusu leczenia nie ma; nikt nie zabrania kobiecie chodzić z próchnicą..wolna wola w zasadzie