Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mialam sporo zebow leczonych kanalowo i tez po leczeniu bolal mnie zab nie raz , wtedy wracalam i czyscila go jeszcze raz.. wtedy juz bylo ok.. mysle ze przed korona powinien jeszcze raz go wyczscic twoj dentystaJa leczę górna prawa piątkę.
Na początek wyleciało mi pół zęba...
Poszłam do dentysty, ten udroznual kanały, bo były dwa, powiększa je i kurcze teraz ząb boli. Mam się zapisać na kolejną wizytę i będzie mi dorabiał koronę, tyle że ząb boli a nie powinien. Boję się że jak wstawi koronę i złe zęba wyczyścić to kasa pójdzie w błoto....
Oby bo mam wrażenie że specjalnie go nie czyści do końca by kasę nabijać, to będzie już 3 czyszczenieJa mialam sporo zebow leczonych kanalowo i tez po leczeniu bolal mnie zab nie raz , wtedy wracalam i czyscila go jeszcze raz.. wtedy juz bylo ok.. mysle ze przed korona powinien jeszcze raz go wyczscic twoj dentysta
Wiec 3mam kciuki!Oby bo mam wrażenie że specjalnie go nie czyści do końca by kasę nabijać, to będzie już 3 czyszczenie![]()