Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przecież w ciąży jak najbardziej można leczyć zęby. Wystarczy uprzedzić dentyste o ciąży wtedy dobiera odpowiednie środki znieczulajace itp. Ja przez pół ciąży leczylam zęby po upadku na schodach i nie było problemu. A przeszłam dwa kanałowe, zgorzel i ponowne otwieranie zeba i zapalenie dziąseł. Do wszystkiego miałam znieczulenia z tym ze inne niż podaje się na codzień. Jedyne czego odmówili w 2 gabinetach to zdjęcie rtg które wykonalam dopiero po porodzie. I nie slychajcie komwntarzy typu "wytrzymaj i zrob po porodzie" bo problemy z zębami i dziaslami moga miec bardzo negstywny wplyw na ciążę wystarczy poszukac w google żeby o tym wiedzieć...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja dentystka chce zaświadczenie od gina, że on nie widzi przeciwwskazań do znieczulenia i wtedy daje bez problemu.
Możesz śmiało ,nawet wskazane a pożniej będzie bolał i więcej problemów.DZIEWCZYNY ZA DWIE GODZINY, O 16 MAM USUNAC ZABKA-6.POWIEDZCIE CZY MOGE ???????JESTEM W POLOWIE 10 TYG CIAZY.PROSZE O OPINIE![]()