jeśłi to taki promieniujacy bol jakby skorcz to pewnie nerwobol wiem jak to boli i jak nartwi poniewaz jestem włąsnie po nocy z taka "atrakcją" byłam na pogotowiu gdzie mi nie pomogli a mogli zaszkodzić
przepisując ibuprofen. Nie wziełam potem dzwoniłam na pogotowie bo bol się zwiększył i przyjechali ale bez leków nie wzieli nospy w zastrzyku wiec i tak juz duzo wczesniej wzielam lekarstw tych dozwolonych powiedzieli ze moge wiąść 2 nospy na raz wziełam i cierpiałam do 2 w nocy prawie.
udaj się do lekarza moze ekg echo serca badania jakies i będziesz spokojniejsza. Ja mam zamiar zrobić sobie moze ekg pojde do swojego lekarza i może mi zrobią. Ale to moze być nerwobol. Jak pisze wiem jakie to okropne
( boli mnie jeszcze troche dalej całkiem nie odpuścilo. Jęsli miewałas wczesniej takie bole przed ciaża to pewnie nie wada mozliwe ze to stres nerwica serca nie wiem dla uspokojenia popros lekarza o rade pozdrawiam
przepisując ibuprofen. Nie wziełam potem dzwoniłam na pogotowie bo bol się zwiększył i przyjechali ale bez leków nie wzieli nospy w zastrzyku wiec i tak juz duzo wczesniej wzielam lekarstw tych dozwolonych powiedzieli ze moge wiąść 2 nospy na raz wziełam i cierpiałam do 2 w nocy prawie.udaj się do lekarza moze ekg echo serca badania jakies i będziesz spokojniejsza. Ja mam zamiar zrobić sobie moze ekg pojde do swojego lekarza i może mi zrobią. Ale to moze być nerwobol. Jak pisze wiem jakie to okropne
Ostatnia edycja:
wem ze to trudne bo czlowiek sam sie nakreca! gdy cos sie dzieje nie tak! ja jestem narazie po jednej arytmi serca (czestoskurcz nadkomorowy) ale ... nie bardzo rozumiem twojego opisu ... co to jest trigemini!? moja mama mialam arytmie przez wiele lat skonczylo sie ablacja tzn zaspawaniem dodatkowej drogi przeplywu krwi w sercu i sie skonczyly! jestes pod opieka kardiologa wiec pewnie jakies leki? kolatanie serca mam bardzo czesto szczegolnie jak sie zdenerwuje lub lerze na lewym boku do tego mam niedomyklanosc zastawki mitralniej wiec od czasu do czasu mi "wypada płatej " w zastawce! ja nie jestem w ciazy ale jezeli jestem z Wawy lub okolic moge polecic super kardiolog od tych wlasnie spraw!!!!!! do tego bierz magnez co dzien!!!!!!
sproboj moze lekow ziolowych uspokajajacych nie zaszkodza a pomogą!
co ci lekarze mowia??? a i jeszcze jeno pytanie!? czy w ciazy nie przeszlas jakiejs grypy solidniejszej ??