Witam
wlasnie dzis zrobilam test...wyszedl ze jestem w ciazy
problem w tym ze od wczoraj wzielo mnie przeziebienie...mega zle sie czuje...i w zwiazku z tym mam pytanie czy ja moge wziasc jakies leki przeciwbolowe? Albo paracetamol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, paracetamol jest bezpieczny. Możesz dobowo przyjąć 4 mg- to maksymalna dawka. Możesz tez stosować roztwór soli morskiej do higieny nosa i inhalacje z soli fizjologicznej. Na noc przyklejałam plastry aromactive plus, aby lepiej się oddychało. To chyba tyle.Witamwlasnie dzis zrobilam test...wyszedl ze jestem w ciazy
problem w tym ze od wczoraj wzielo mnie przeziebienie...mega zle sie czuje...i w zwiazku z tym mam pytanie czy ja moge wziasc jakies leki przeciwbolowe? Albo paracetamol
Ja brałam paracetamol 2x1 co 6 godzin na zbicie gorączkiWitamwlasnie dzis zrobilam test...wyszedl ze jestem w ciazy
Kup saszetki do picia i syrop firmy prenale Nic innego nie mogą kobiety zażywać wg mnie najlepszy.Witamwlasnie dzis zrobilam test...wyszedl ze jestem w ciazy
Ja jak byłam w ciąży chora to na gardło Tantum Verde brałam piskacz...w aptece teraz są dla kobiet w ciąży leki takie na przeziębienie musisz zapytaćKup saszetki do picia i syrop firmy prenale Nic innego nie mogą kobiety zażywać wg mnie najlepszy.