Nie przyjmuje leków. Ogólnie w sierpniu miałam ciążę biochemiczną.Przyjmujesz jakieś leki w razie gdybyś jednak zaszła?
Bo jeśli nie, to najlepiej czekać do spóźnienia miesiączki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przyjmuje leków. Ogólnie w sierpniu miałam ciążę biochemiczną.Przyjmujesz jakieś leki w razie gdybyś jednak zaszła?
Bo jeśli nie, to najlepiej czekać do spóźnienia miesiączki.
Nie przyjmuje leków. Ogólnie w sierpniu miałam ciążę biochemiczną.
Po biochemie nie dostałam jeszcze miesiączki.Wystąpienie biochema nie ma wpływu na kolejne cykle.
Nie dostałaś jeszcze miesiaczki ?Po biochemie nie dostałam jeszcze miesiączki.
Ogólnie to tak:Nie dostałaś jeszcze miesiaczki ?
Byłaś u ginekologa?
Kurcze myślę że ta owulacja była później jak tego 14 byl peak a pęcherzyk nie był do pekniecia gotowy.Ogólnie to tak:
7 sierpnia powinnam dostać miesiączkę, ale okazało się, że jestem w ciąży. 19go beta 430, a 21go spadła do 95. Od 24 do 27 sierpnia krwawilam. Byłam kilka razy u ginekologa, wszystko ładnie się oczyściło.
12go września pęcherzyk 13mm, a endometrium 13,29mm. 14go miałam PIK na teście owulacyjnym. Stosunek 14go. A 23go beta z krwi <1. Nie wiem, czy jest jeszcze szansa, że wzrośnie, czy ten cykl stracony?
Czytałam, że plemniki mogą przetrwać nawet 5 dni, ale czy mój stosunek z 14go, nie będzie za szybko hmm.Kurcze myślę że ta owulacja była później jak tego 14 byl peak a pęcherzyk nie był do pekniecia gotowy.
.owulacja mogła być 16 nawet 17 .szkoda że nie sprawdziłaś czy pękł.
Oczywiście że mogą i tego Ci życzę żeby się udało.Czytałam, że plemniki mogą przetrwać nawet 5 dni, ale czy mój stosunek z 14go, nie będzie za szybko hmm.
Bardzo Ci dziękujęOczywiście że mogą i tego Ci życzę żeby się udało.
Póki niema okresu jest szansa .
Po peaku najlepiej uprawiać sex co 2 dni żeby nie ominąć owulacji
Dziś niestety przyszła @. Zbyt obfite jak na plamienie implantacyjne i żywa krew na papierzeOczywiście że mogą i tego Ci życzę żeby się udało.
Póki niema okresu jest szansa .
Po peaku najlepiej uprawiać sex co 2 dni żeby nie ominąć owulacji