Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dokładnie, palę kilka lat i jest ciężko, a nie chce palić i nie chce truc mojego dzidziusia no ale nie wiem jak sobie z tym poradzić.Najlepiej odstawić papierosy to samo zło chociaż ciężko jak się pali kilka lat
O polog, nie chodziło o mnie.Czy to jest jakaś ściema czy co ? Miesiąc temu pytałaś o miesiączkę po połogu, a tu już 17 tc ? I jeszcze palenie? :/
Ja palilam przed zajsciem, w ciazy nie palilam,nie to ze mi nie podchodzily,ale to ze moga zaszkodzic dzidziNo dokładnie, palę kilka lat i jest ciężko, a nie chce palić i nie chce truc mojego dzidziusia no ale nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Po prostu rzuć. Nie ma innej opcji ani złotej rady. Wiem że nie łatwo ale zdrowie dziecka ważniejsze [emoji6] wiem co mówię bo sama kopciłam ponad połowę swojego życia i jak zaszlam w ciążę to rzuciłam w trzy dni. Dwa pierwsze dni po razie poczestowałam się od męża żeby szoku nie było i tyle. Mimo, że ciągnęło mnie jeszcze do połowy ciąży to już nie zapaliłam. Oby i Tobie się udało [emoji6]Hej kobietki!
Jak radzilyscie sobie z paleniem w ciąży?
Jestem w 17 tygodniu. A nadal palę papierosy może macie jakieś sposoby?
Wiem że to szkodzi, ale po prostu palę mniej niż zazwyczaj ostatnio. Pomóżcie.