Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm, ja akurat uważam, ze przy poziomie edukacji seksualnej w naszym kraju to pytanie nie jest aż takie głupie [emoji846] ja wielokrotnie w szkole od kilku osób słyszałam (nauczycielka wdż, pani która przyjeżdżała do szkoły na specjalne spotkania dla dziewczyn), ze taka ‚zabawa’ może skończyć się ciążą [emoji846] niektórzy ginekolodzy tez mówią takie rzeczy. To chyba dobrze, ze dziewczyna chce zweryfikować swoją wiedzę. A ludzie popełniają błędy. I dziewczyna nie zapytała Was czy i co ma robić ze swoim partnerem, tylko czy takie zachowanie może skutkować ciążą.
Kiedyś edukacji seksualnej nie było wcale, a dziewczyny nie wpadały na pomysł zajścia w ciążę przez pępek. Przynajmniej ja takich herezji nie słyszałam.Hmm, ja akurat uważam, ze przy poziomie edukacji seksualnej w naszym kraju to pytanie nie jest aż takie głupieja wielokrotnie w szkole od kilku osób słyszałam (nauczycielka wdż, pani która przyjeżdżała do szkoły na specjalne spotkania dla dziewczyn), ze taka ‚zabawa’ może skończyć się ciążą
niektórzy ginekolodzy tez mówią takie rzeczy. To chyba dobrze, ze dziewczyna chce zweryfikować swoją wiedzę. A ludzie popełniają błędy. I dziewczyna nie zapytała Was czy i co ma robić ze swoim partnerem, tylko czy takie zachowanie może skutkować ciążą.
Ale na litość boską, ja nie pytałam o zajście w ciążę przez pępekKiedyś edukacji seksualnej nie było wcale, a dziewczyny nie wpadały na pomysł zajścia w ciążę przez pępek. Przynajmniej ja takich herezji nie słyszałam.
I ok, zgadzam się, że dobrze, że pyta. Ale po pierwsze, na litość nie w takim miejscu. Bo tu poziom wiedzy niestety różny. Po drugie chyba trochę za późno na takie pytania, skoro nie chce być teraz w ciąży.
Poza tym, jak jest dorosła na seksy, to powinna być dorosła i mieć odwagę załatwić sobie antykoncepcję lub chociaż kupić prezerwatywy.
Moim zdaniem właśnie przez takie pobłażanie jest potem cała masa niechcianych ciąż, młodocianych matek i porzuconych dzieci.
Ale na litość boską, ja nie pytałam o zajście w ciążę przez pępek [emoji23] Bez przesady jednak.
Pytałam czy jest możliwe zapłodnienie w sytuacji kiedy mógł mi coś przenieść na palcach. Naprawdę źle zrozumiały Panie moje pytanie. To już któraś osoba której muszę z zażenowaniem tłumaczyć, że nie obawiam się ciąży przez pępek a przez przeniesienie preejakulat.
Żenujące jest ,że zapytałam czy można przenieść nasienie na palcach które zapłodni? Żadna z was mi na to nie odpowiedziała jednoznacznie , tylko jedna Pani. I to żadna która się tutaj udzielała wprost.
Ale jak sobie wyobrażasz ciążę z preejakulatu (który ma bądź co bądź mniej plemników, zazwyczaj gorszej jakości), które najpierw znalazły się na Twoich wargach sromowych, potem na palcach faceta a potem w Twojej pochwie?Żenujące jest ,że zapytałam czy można przenieść nasienie na palcach które zapłodni? Żadna z was mi na to nie odpowiedziała jednoznacznie , tylko jedna Pani. I to żadna która się tutaj udzielała wprost.