No i teraz nie ma po prostuI co?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i teraz nie ma po prostuI co?
To nie czytaj, nie zapraszają Cię tu do dyskusji mądralińska@aniaslu błagam, bo już nie proszę, a błagam, o bana dla tego trolla. Jako osobie starającej się z niepowodzeniem, każdy post tego osobnika rozdziera mi duszę. Błagam, zrób coś z tym.
musisz być bardzo samotnym osobnikiem, bo człowiekiem cię nie nazwę. Żal mi cię.To nie czytaj, nie zapraszają Cię tu do dyskusji mądralińska
Mi Ciebie również, za grosz nie masz empatii w sobie...musisz być bardzo samotnym osobnikiem, bo człowiekiem cię nie nazwę. Żal mi cię.
Mi Ciebie również, za grosz nie masz empatii w sobie...
ty lepiej bździągwa nie wyskakuj z empatią, bo dla ciebie to ewidentnie słowo obce jest.Mi Ciebie również, za grosz nie masz empatii w sobie...
Ale kontakt był ze sperma, warunkiem zapłodnienia nie jest pełny stosunekWiem w czym jest problem, po prostu poza zaburzeniami hormonalnymi masz jeszcze inne zaburzenia. Masz di cholery rozjebana gospodarkę i chcesz być w ciąży od palca który nawet nie był brudny. Dziewczyno czy kim tam jesteś, plujesz w twarz kobietom które latami się starają o dziecko, które grube tysiące wydają na leczenie czy in vitro. To już nie jest śmieszne. Nie dość że problem z hormonami to jeszcze bierzesz źle luteine.