Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 4tc przeważnie dochodzi do zagnieżdżenia zarodka. To ten okres gdzie jesteś w terminie spodziewanej miesiączki, że tak naprawdę nie wiesz czy w 100% dojdzie do zagnieżdżenia zarodka. Co do do seksu to różnie. Inni mówią że nie ma przeciwwskazań,a inni, że lepiej opuścić zbliżenia na jakiś czas.Jestem w 3/4 tygodniu ciąży, czy uprawiając seks jest duże prawdopodobieństwo poronienia?
Byłam kochana u ginekologa we wtorek (8 listopada) kobitka powiedziała mi, że samej ciąży 3 tydzień, na usg domacicznym było widać małą kropeczkę, lekarka kazała przyjść mi za 3 tygodnie gdzie będzie już widać zarodek... nie mam pojęcia jak to wszystko działa hah@alami masz nie tak policzony wiek ciąży - jeśli masz ja potwierdzona, to musisz być dalej niż 3/4 TC. 4 TC to czas miesiączki, która nie nadchodzi...beta jest wtedy w granicach 200-400. Aby lekarz coś zobaczył musi mieć przynajmniej 1000.
Wiek ciąży ma znaczenie dla badań czy terminu porodu.
Co do seksu - w ciąży zdrowej, fizjologicznej nie ma przeciwwskazań. To lekarz wprowadza zakaz z jakiegoś powodu.
Powodzenia![]()
Byłam kochana u ginekologa we wtorek (8 listopada) kobitka powiedziała mi, że samej ciąży 3 tydzień, na usg domacicznym było widać małą kropeczkę, lekarka kazała przyjść mi za 3 tygodnie gdzie będzie już widać zarodek... nie mam pojęcia jak to wszystko działa hah
To chyba Twoja lekarka też nie bardzoByłam kochana u ginekologa we wtorek (8 listopada) kobitka powiedziała mi, że samej ciąży 3 tydzień, na usg domacicznym było widać małą kropeczkę, lekarka kazała przyjść mi za 3 tygodnie gdzie będzie już widać zarodek... nie mam pojęcia jak to wszystko działa hah
Czyli w którym mogę być tyg?To chyba Twoja lekarka też nie bardzo
Tutaj masz to wyjaśnione:
![]()
Ile tygodni trwa ciąża - jak liczyć miesiące ciąży i obliczyć termin porodu
Ciąża z medycznego punktu widzenia zaczyna się na początku cyklu, w którym nastąpi zapłodnienie. Jesteś w ciąży już 2 tygodnie przed owulacją.mamaginekolog.pl
![]()
USG wczesnej ciąży - jak je interpretować? - Mamaginekolog
USG wczesnej ciąży określa wiek ciąży, a także to, czy ciąża na pewno jest wewnątrzmaciczna. Takie badanie powinno być wykonane przezpochwowo.mamaginekolog.pl
Tak mi pokazuje kalendarzyk (od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)