• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża a zus

reklama
Dziewczyny a moj pracodawca juz wyslal zaswiadczenie ze urodzilam i bede na urlopie macierzynskim wypelnil jakas deklaracje i dwa dni po tym dostalam juz pensje (80%) czyli taK jakbym juz miala zgloszone ze ide na rok macierzynskiego. Zastanawiam sie czy teraz ja musze zlozyc jakis wniosek o roczny macierzynski?? od dwoch dni sie do zusu dodzwonic nie moge a pojsc na razie nie bardzo mam jak z mala w ten upal

Dziewczyny minęło ponad 30 dni od dostarczenia przez mojego pracodawce wszystkich papierów do zusu. Ostatnio jak dzwoniłam powiedzieli mi że wszystkie dokumenty są złożone. A ja wciąż nie dostałam pieniędzy :( i to za dwa zwolnienia! wie któraś jaki może być powód? Bo nie mogę się dodzwonić do ZUSU ;/ A bardzo potrzebuje tych pieniędzy, rachunki się same nie zapłacą :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry