madziumba
czerwcowa mama 2009
Nanya wow, super opis, dzielna bylas, i zazdroszcze ze juz po.
Ja też zazdroszczę i mam nadzieję, że tak jak Ty nie wpadnę w panikę!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nanya wow, super opis, dzielna bylas, i zazdroszcze ze juz po.
i cała rodzina alergiczna. A ja zawsze byłam ostrożnym dzieckiem i nic nie miałam złamane nigdy ani zszywane. Więc nie wiem jak mój organizm zareaguje. Do tego mój tata uczulony jest na metal i jak leżał w szpitalu nie mógł mieć weflonów bo mu ręce spuchły tak że szok 

regina też sie bardzo boję znieczulenia, bo też alergig ze mniei cała rodzina alergiczna. A ja zawsze byłam ostrożnym dzieckiem i nic nie miałam złamane nigdy ani zszywane. Więc nie wiem jak mój organizm zareaguje. Do tego mój tata uczulony jest na metal i jak leżał w szpitalu nie mógł mieć weflonów bo mu ręce spuchły tak że szok
![]()
Mi wspomnieli ze moge miec bole glowy, nudnosci badz swedzenia skory przez pare godzinek po tym znieczuleniu,ale to tylko mozliwosc a nie koniecznosc wiec mam szczera nadzieje ze mnie nie bedzie dotyczyc...![]()
Mi wspomnieli ze moge miec bole glowy, nudnosci badz swedzenia skory przez pare godzinek po tym znieczuleniu,ale to tylko mozliwosc a nie koniecznosc wiec mam szczera nadzieje ze mnie nie bedzie dotyczyc...![]()
regina też sie bardzo boję znieczulenia, bo też alergig ze mniei cała rodzina alergiczna. A ja zawsze byłam ostrożnym dzieckiem i nic nie miałam złamane nigdy ani zszywane. Więc nie wiem jak mój organizm zareaguje. Do tego mój tata uczulony jest na metal i jak leżał w szpitalu nie mógł mieć weflonów bo mu ręce spuchły tak że szok
![]()
Dziewczyny, naprawde nie ma sie czego bać !!! Głowa do góry !!! Będzie dobrze !!!