Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

! Zażartowaliśmy z T. że o 21 będziemy z kłaść już dwoje dzieci spać :-) Kazałam T. iść jeszcze do domu i zobaczyć, co u synka, ale ledwo doszedł kazałam biec z powrotem... 

[/QUOTE]azz mi sie lezka zakrecila....ja tez juz chce!!!!I mówię Wam, każdy ból warty jest zniesienia, by przeżyć TĘ chwilę, poczuć magię wszechogarniającej miłości i niedowierzania, ujrzenia łez na twarzy Taty... Ból to pikuś, za moment się go nie pamięta. Za to całą resztę - do końca życia![]()
ędrował do mnie - połozna trzymała go przy mnie z 10 minut, potem powęd
rował ogrzać się i po 1,5 godzinie znów był ze mną na 3 godzinki - była ze mną siostra i pomagała mi g
o przytrzymać - bo znieczulenie odchodziło mi ok. 5 godzin. Teraz, tj. po 4 dobach wyszliśmy do domku i tu dochodzę powoli do siebie. Po naturalnym porodzie boli krocze, przy c.c. trzeba uważać na brzuch - ale bez problemu robiłam siku, oddałam stolec - co po naturalnym - okupione było potężnmy poceniem się.I mówię Wam, każdy ból warty jest zniesienia, by przeżyć TĘ chwilę, poczuć magię wszechogarniającej miłości i niedowierzania, ujrzenia łez na twarzy Taty... Ból to pikuś, za moment się go nie pamięta. Za to całą resztę - do końca życia![]()