reklama

Ciąża bez zarodka

Bo mówiła mi czy chce do szpitala żeby poronić czy czekać jeszcze do 2 września to wtedy będzie 9 tydzień może się pojawi coś jeszcze. Przykro mi że u ciebie nie pojawiło się.
Czyli skoro lekarz wysyła Cię do szpitala to chyba nie ma nadziei, że coś się pojawi. 7 tc to jednak trochę późno aby nawet pęcherzyka żółtkowego nie było.

reklama
Witam ja z innym pytaniem . Mianowicie poszłam do ginekologa bo cierpiałam na bardzo obfite okresie a wręcz krwotoki które trwały po 8 dni . Będąc u gine. Porobilam badania tarczycę hormony itp wszystko książkowe . I dostałam okres wcześniej który był tylko dwa dni skąpy akurat miałam wizytę doktor zrobił USG popatrzył i mówi że napewno to nie koniec krwawienia bo mam pęcherzyk wielkości 11 cm . Ale już nie krwawiłam . To było w czerwcu . W lipcu okres dostałam książkowo bale te lekkie plamienia trzy dni minimalnie . Teraz termin miesiączki miał być trzy dni temu . Robiłam testy tak jak tamtym razem . Dwa pozytywne jeden negatywny . Naraziee okresu , plamienia brak . Muszę iść do niego , aby zrobił USG bo od czerwca nie byłam . Testy od czerwca robiłam jeden w czerwcu był pozytywny ale jak wspominałam w lipcu dostałam delikatny okres więc olalam lekarza 🙄 teraz okresu nie ma test wyszedł z bardzo malutką kreseczką . Nie wiem co myśleć . Sama sobie zawaliłam być może był to pęcherzyk ciążowy ale właśnie bez zarodka ... Nie wiem ale myślę że tyle czasu gdybym z nim chodziła coś by się chyba działo ...

Załączniki

• IMG_20220818_205240151_HDR~2.jpg
    IMG_20220818_205240151_HDR~2.jpg
    948,7 KB · Wyświetleń: 196
  • IMG_20220818_155522189.jpg
    IMG_20220818_155522189.jpg
    383,1 KB · Wyświetleń: 187
Czuję się jakbym miała Zaraz wybuchnąć typowo na okres ból miednicy pachwin jajników , kurde ale czemu te testy mają słaba kreskę, nie dowierzając. Wykonałam i trzecii ale chyba było coś z nim nie tak bo wyszło wgl coś dziwnego z porannego moczu, muszę czekać do poniedziałku czy dostanę okres czy nie gonie do lekarza ... Bo to idzie oszaleć . Tak wiem zawaliłam . Ale lekarz nic nie mówił o ciąży mówił że napewno będę mocno krwawić JesCze jak odkrył ten pęcherzyk i mówił żebym nie dźwigała , gdyby to był pęcherzyk ciążowy chyba by mnie poinformował 😡😡😡

Załączniki

• IMG_20220820_105013432.jpg
    IMG_20220820_105013432.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 188
Czuję się jakbym miała Zaraz wybuchnąć typowo na okres ból miednicy pachwin jajników , kurde ale czemu te testy mają słaba kreskę, nie dowierzając. Wykonałam i trzecii ale chyba było coś z nim nie tak bo wyszło wgl coś dziwnego z porannego moczu, muszę czekać do poniedziałku czy dostanę okres czy nie gonie do lekarza ... Bo to idzie oszaleć . Tak wiem zawaliłam . Ale lekarz nic nie mówił o ciąży mówił że napewno będę mocno krwawić JesCze jak odkrył ten pęcherzyk i mówił żebym nie dźwigała , gdyby to był pęcherzyk ciążowy chyba by mnie poinformował 😡😡😡
Ale Twoje testy są negatywne. Wyglądają jakby leżały już troche czasu i wyszła na nich po prostu kreska fabryczna. Poza tym jeżeli chodzi o pęcherzyk to jakim cudem miał ok 11 cm?

Ten test z rana z tym rozmazem krzywym a tamte dwa z wczoraj . Byłam tak przerażona u ginekologa jak mi pokazywał pęcherzyk i go mierzył że nie wiem czy mówił 11mm czy cm 😖 a że miałam te plamienia później odpuściłam wizyty . A że teraz okres się spóźnia zrobiłam testy . Po ndz muszę się zarejestrować na nowo . Doktor twierdził że ten pęcherzyk to niby od okresu że to zejdzie ale że będę Bardzo krwawić a od CZERWCA to ja miałam delikatne plamienia po dwa dni .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry