• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

#ciaza biochemiczna #staramy się

iza_rz_97

Fanka BB :)
Dziewczyny mam do Was pytanie. Jest tu Was sporo więc a nóż któraś z was mi podpowie. Miałam ciążę biochemiczna i akurat w poniedziałek skończył mi się ten tak jakby okres. I tak od wczoraj mam kłucie w jajnikach ale delikatne , takie dziwne uczucie , robiłam test owulacyjny i mam dwie kreski ale to jeszcze nie to. Od czego może być to kłucie, to normalne?

reklama
Testy owulacyjne czasem wychodzą pozytywnie, kiedy kobieta jest w ciąży. U Ciebie mogła jeszcze beta nie spaść do 0 i dlatego na teście owulacyjnym wychodzą dwie kreski.
Od czego może być kłucie, to odpowie Ci tylko lekarz po badaniu.

reklama
Też nie wiem, ale tu na forum nie raz i nie dwa dziewczyny pisały, że w ciąży wychodziły im pozytywne testy owulacyjne, stąd taka pierwsza moja myśl :)
Wiesz co, to jest mit. Jak te wszystkie inne wczesne objawy ciąży. U niektórych lh utrzymuje się dłużej niż u innych. I jak któraś kilka dni po pozytywnym teście owulacyjnym zrobi kolejny (a nie wiedzieć czemu tak dziewczyny robią, bo widzę te pytania "3 dni po owulacji nadal test owulacyjny pozytywny"), a nadal poziom lh jest spory. I akurat w tym cyklu trafi się ciąża, to później krążą takie mity. Że "mi wyszedł test owulacyjny jak byłam w ciąży". 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry