• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny pisałam wam parę dni temu o stronie gdzie można oglądać filmy za 1 zl dziennie. To podaje BigHumor.pl.: Pe�nometra�owe filmy online. Wczoraj oglądaliśmy z niej film z Nicolasem Cage'm "Polowanie na czarownice" (nowiutki z 2011 r. ) ale się zawiodłam troszkę:-(. Może coś dla siebie znajdziecie i czas szybciej zleci. Sa też bajki Auta 2 i Rio z nowszych, coś dla dzieci ale nie tylko :-)

reklama
hejka mamuśki....ja już od 7 nie śpię...noc też ciężka tak duszno było że sapałam jak lokomotywa....a dzisiaj wizyta kontrolna u gina...strasznie się stresuje...nie chce iść do szpitala....i boję się o szyjkę....dawno tak się nie stresowałam przed wizytą...:(

rabbit spokojnie, bedzie dobrze, szpital jest nieprzyjemny ale w rzie co pomoga tam Tobie zebys jak najdluzej wytrzymala... i Ty tez bedziesz bardziej spokojna wiedzac ze masz jakis krazek w ... tam i to podobno bardzo dobrze dziala ;) glowa do gory ;) o kotrej masz wizyte?? mezus zaraz idzie wyslac paczke dla Ciebie.

dziewczyny ale naprodukowałyscie przez weekend:)

#rabbit# - daj znać jak po wizycie, musi być ok jak leżałaś cały czas to nie wierze ze szyjka mogłaby się skrócić - trzymam kciuki żeby wszystko było ok:)

Milenka - też mam nadzieję że uda Ci się przezwyciężyć przyzwyczajenia małej:) a fota i mina Julki w sukieneczce boska:)

na pocieszenie mi też coraz gorzej się spi - bolą mnie żebra jak leżę:( i odkryłam że moje dzieci mają czkawki a ja niedobra mama nawet nie wiedziałam o tym - myślałam sobie o jak rytmicznie uderzaja rączkami - ciekawe po co???he he he oj człowiek się uczy,,,,

dzieki karola, moje zaczely miec czkawki w zeszlym tyg i tak maja po kilka razy dziennie teraz, ale tez mi bylo ciezko sie skapnac bo jeszcze one sa dosyc male...
no ale juz jestem madra ;p

reklama
wow zauwzylam karola ze Ty juz prawie 3e5 tydzien, blizniaki moga byc w kazdej sekundzie teraz...
mnie w szpitalu mowili,ze blizniaki moga urodzic sie w kazdym momencie po 30 tyg i zeby miec uszykowana torbe itp...
nam jeszcze troche brakuje... mnie stuknie 30-stka za 6,5 roku ale powiem Ci szczerze,ze fizycznie czuje sie duuuuuzo starsza , ale to przez to ,ze sie nie wyszlalam w mlodosci, i juz sie nie wyszaleje z trojka dzieci ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry