• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

rabbit ja tez czkawki nie rozpoznawałam przez tyle tyg aż wstyd:( to takie rytmiczne uderzanie jakby delikatneijsze niż kopy i trwa ok 3-5 min
zdjęcia ze slubu super:)
a co do szyjki to fakt ze się bedzie skracac wraz z wiekiem i cięzarem ciązy - moze pogadaj z gin o pessarze zawsze dla Ciebie to większe bezpieczenstwo i jakies odciązenie psychiczne i mogłabys troche się poruszać???

dziewczyny u WAs zaraz 30tc stuknie, mimo wszystko ten czas jednak leci:)

a poza tym jesteście młode:) kurcze mi w grudniu 30stka stuknie:(

reklama
Milenka ja torby jak na razie nie pakuję - nie chce zapeszać:) poza tym 26.07 mam wizytę u gin który ma mnie ciąć więc czekam spokojnie:) ale jeszcze dużo rzeczy nie mam zrobionych w domku pomału męża cisnę żeby coś tam zrobił:)

haha ja juz bede gotowa od 30 tyg, zwarta i gotowa. nigdy nie wiadomo, a jakby mialy przyjsc wczesniej to potem nie bede miec glowy do innych rzeczy , ale Ciebie podziwiam za wytrwalosc...
ja musze kupic jeszcze pare rzeczy do torby dla siebie tj staniki do karmienia-narazie 2 szt kupie, szlafrok, klapki pod prysznic i fartuszek do karmienia- zebym nie czula sie skrepowana jak ktos bedzie chcial nas odwiedzic a ja bede musiala nakarmic, no a tak to chyba reszte mam :-)

mnie dzisiaj mam przyjść stanik i koszula nocna....muszę kupić jeszcze podpaski...podkłady poporodowe...podpaski poporodowe....no i pampersy dla dzieciaków i chusteczki nawilżające....

ale właśnie na dniach mam zamiar spakować torbę...jeszcze muszę kupić kosmetyki typu szampon dla mnie itp

w sumie to chyba wszystkie rzeczy do szpitala już mam kupione - tak mi się wydaje, co prawda znając życie czegoś zapomnę albo okaże się że potrzebuję więcej to M mi dowiezie:)zastanawiam się czy same koszule do szpitala brać? czy np jakieś 3/4 lużne rybaczki? bo ogólnie nie lubię koszulek i całe życie to piżamy nosiłam, poza tym kurcze to wyjdzie jakaś mega duża torba jak zabiorę wszystkie kosmetyki które potrzebuję (same duże opakowania mam) i do tego rzeczy dla dzieci i pampersy

i też wydaje mi sie ze M będzie kursować z rzeczami do prania i czystymi bo jak węzmę 4 koszule do szpitala a będą upały to jakoś nie widzę żeby wystarczyły mi na min 5 dni też kurcze trudno oszacować ile się w szpitalu bedzie...oby jak najkrócej

Ostatnia edycja:
u mnie w szpitalu ubranka mają swoje także tylko zostaje mi wyprawka do domu.....ja chyba wezmę piżamę...nie znoszę koszul...piżamę będe mieć przed porodem...

Witam kochane!Ja miałam intensywny weekend,sobota zakupy, a wczoraj wizyta u znajomej która spodziewa sie bliźniaków i juz w 32tc jest..nogi jej spuchły ze hoho!!i przytyła 24kg a wy ile przybrałyście?
gastone dziekuje za zdjęcia z całego serca!!te gondolki dużo ułatwią!!
Pokrzatałam sie dzisiaj chwile i juz musze sie położyc, bo zmeczona jestem jak cholera, a moja znajoma jeszcze ma zamiar dwa tygodnie pracować :szok:.
Ja też wole piżamki.

ja mam 15kg na plusie:szok: ja biore jedna koszule- do porodu a reszt luzne koszulki i spodenki/getry tak zeby czuc sie wygodnie w razie cc to beda lazic w koszulce i szlafroku, sie zobaczy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry