reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

ja nie biorę clexane,

a do szpitala też wezmę 2 koszule , 1 piżamę, cienki szlafroczek plus kosmetyki i ubranka dla dzieciaczków. Niestety nie mam nic naszykowane więc jak czytam ile Wy już macie to ja na pewno jestem w tyle:zawstydzona/y:

Patrzałek
wow pogratulować:) pewnie już nie mozesz się doczekać 4 sierpnia:) tylko pozazdrościć ja termin mam na 1 października, więc jeszcze sporo czasu:)
co do kręgosłupa to mi dokucza przez większość ciąży i praktycznie od samego początku a przytyłam ok 8 kg.:-)

Dobranoc Mamusie i dzieciaczki:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki kobietki za gratulacje:)Przepraszam,że tam pojawiam się i znikam ale jak juz pisałam jestem mamą półtorarocznego urwisa który wysysa ze mnie większość energii i pochłania znakomitą większość mojego wolnego czasu...kto ma brzdąca w tym wieku,wie o czym piszę.Ten to ma w nosie,że mama jest z dnia na dzień w gorszej formie...ale za jeden uśmiech wybaczam mu wszystkie psoty...

Dużo tu mamuś spodziewających się jak ja mieszanego towarzystwa czyli parki?bo tak z tego co czytam to albo dziewczynki albo chłopcy?która z Was czeka jeszcze na dzieci różnej płci?ja z tego powodu jestem wniebowzięta,mam synka i marzyły mi się dwie dziewczynki,ale po cichu czułam,że będzie parka...

Ja dowiedziałam się że ciąża jest dwukosmówkowa,dwuowodniowa w 8 tygodniu na 80%,potwierdziło sie w 13 na prenatalnym usg.

Co do bliźniaków to siostra mojej babci od strony ojca miała bliźniaki,ale u mnie ta mnogość to raczej efekt intensywnego odchudzania po pierwszej ciąży i burzy hormonów którą sobie w ten sposób zafundowałam.Pierwotnie to były trojaczki,ale w okolicach 7 tygodnia jeden zarodek się wchłonął...

hejka mamuśki.....ja już na nogach....aa w sumie na boku leże hhehehe....dzisiaj pracowity dzień bo przychodzi gościu do płytek (nareszcie coś się ruszy)

Milenka trzymam kciukasy za usg daj znać....i foty wyślij koniecznie.....

agaa33 ja spodziewam się parki i też jestem w przeszczęśliwa....bo to moje pierwsze dzieciaki i od razu wszystkich uszczęśliwiły...

Czesc kochane, chwile mnie tu nie było i znów tyle tematów.
Franek ma temperature ale nie kaszle i nie ma kataru wiec nie wiem o co chodzi:-(
Youssta, jak tam Twoja Julcia? co mówił lek.?
Mój M wymiksował sie z targów w Amsterdamie, miał tam jechac na tydzien we wrzesniu-chyba bym padła jak bym została sama z Frankiem na miesiąc przed porodem.
Jakie macie plany na dzisiaj?

hejka mamuśki.....ja już na nogach....aa w sumie na boku leże hhehehe....dzisiaj pracowity dzień bo przychodzi gościu do płytek (nareszcie coś się ruszy)

Milenka trzymam kciukasy za usg daj znać....i foty wyślij koniecznie.....

agaa33 ja spodziewam się parki i też jestem w przeszczęśliwa....bo to moje pierwsze dzieciaki i od razu wszystkich uszczęśliwiły...

Ja tez bede miała parke, jakie imiona wybraliscie? Pewnie pisałas milion razy ale nie zarejestrowałam

reklama
Do góry