reklama

Ciąża bliźniacza

Czesc dziewczyny,
Mój mąż poświecił sie wielce i nie pojechał na lotnisko zeby spedzic z nami dzien....łaskawca:-Dtak naprawde bardzo sie ciesze i teraz siedzimy i myslimy co tu porobic al w stolycy nic sie nie dzieje wiec pewnie zrobimy spacer na Królewskie Przedmiescie i wieeeeelkie lody.
Ogólnie parszywe nudy, nie znosze takich akcji.
Wczoraj zamówiłam rożki dla maluchów, kosztowały 19.90 a naprawde rewelacyjnie ładne i z wkładem kokosowym.

reklama
hej, a ja obudzilam sie dzisiaj z bolem glowy, znowu zapowiada sie gorracy dzień czyli czlowiek bedzie sie meczyl w ten upal...:-( poza tym nie mam w domu chleba, slodkiej przekaski na pozniej , samochodu a maz ccaly dzien w pracy:-( chyba mnie czeka spacer do sklepu...

ooooo ja tak mam z Mazurami - teściowie mieszkają w małej wsi pod Mikołajkami i tam czuje się jak u siebie. Tam mam swoje jeziorko, swoją huśtawke itd.. Mnie się juz nie uda latem - dopiero we wrzesniu jak juz chlopcy beda z nami. Ale jeszcze w zeszlym miesiacu z mezem wyskoczylismy na pare dni (ostatni dzwonek) wiec ja polecam wyskoczyc poki jeszcze mozna :)

hejka mamuśki....ja tylko na chwilkę....bo jadę na ogród do mojej mammy...a męża wysłałam ze znajomymi nad wodę bo ja już nie jestem w stanie....

karola dawaj linka do rożków:P

dziewczyny w jakich dawkach bierzecie clexane? ja mam dawkę 0,2 i dok. powiedzial ze zastrzyki do porodu mam brac, dawka 0,2 ponoc jest tak mala ze na pewno mi ani dzieciakom nie zaszkodzi a moze pomoc, osobiscie tez czuje sie pewniej z clexanem choc coraz trudniej mi wbijac igle ( wbijam w boki brzucha i moze jakies zrosty sie porobily?)

Ja mam Fragmin 5000j to to samo co clexane 0,4. U mnie tez ciezko z wbijaniem, coraz bardziej boli.

Dzisiaj mam jakis kryzys leżenia. Nie daje rady, co chwile wstaje i gdzies sie przejde po mieszkaniu, to chyba dlatego ze im blizej do terminu i dziewczynki bezpieczniejsze to juz sie czlowiek robi pewniejszy.Ale jeszcze do tego 32 chce poleżec-mam nadzieje ze dam rade.

reklama
Ja mam Fragmin 5000j to to samo co clexane 0,4. U mnie tez ciezko z wbijaniem, coraz bardziej boli.

Dzisiaj mam jakis kryzys leżenia. Nie daje rady, co chwile wstaje i gdzies sie przejde po mieszkaniu, to chyba dlatego ze im blizej do terminu i dziewczynki bezpieczniejsze to juz sie czlowiek robi pewniejszy.Ale jeszcze do tego 32 chce poleżec-mam nadzieje ze dam rade.
Kasiek a Tobie sie szyjka skraca czy cos,ze musisz lezec?? sorry nie pamietam czy o tym mowilas... pozdrawiam. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry