reklama

Ciąża bliźniacza

milena dokladnie... dni sie ciagna i ciagna... z zakupami czekamy do polowy wrzesnia... nie chce tez sobie domu zawalic ze wzgledu na synka, musi sie miec gdzie bawic :)
dziewczyny a napiszcie co kupilyscie dla malenstw takiego co uwazacie ze jest super hiper i nie do zastapienia :)

reklama
milena dokladnie... dni sie ciagna i ciagna... z zakupami czekamy do polowy wrzesnia... nie chce tez sobie domu zawalic ze wzgledu na synka, musi sie miec gdzie bawic :)
dziewczyny a napiszcie co kupilyscie dla malenstw takiego co uwazacie ze jest super hiper i nie do zastapienia :)

hmmm... nie mam pojecia co mogloby byc super hiper, ale lezaczki to fajna sprawa ;)

lezaczki juz mam :) u mnie przy macku sie sprawdzily zabawki z bijacym serduszkiem, teraz dokupilam druga, faktycznie super uspokajaly malego nawet w nocy, wystarczylo ze lekko miauknal i sie zabawka na 5 min zalaczala i od razu sie uspokajal :)

kurcze to moze ja też pomyslę o takim pluszaku???

co do wizyty to ja bym chciała w przyszlym tyg udać się do szpitala, bo jutro M ma przesuwać meble w mieszkaniu (oczywiście nowy nasz pomysł jak się pomiescić) i zalezy mi żeby to zobaczyć i chcemy dokupić mały regał na rzeczy dla dzieci i oczywiście chciałabym go uzupełnić i czekam na naklejki disneya i ogólnie bardzo chciałabym jeszcze ten weekend spędzić w domku z mężem:)
chyba wariatka jestem trochę???:) trudno zobaczymy co i jak

Milenka co do prześcieradełek to ja je chyba założę jak bede do szpitala jechac a przykryje łózeczka duzymi recznikami, wole sama to zrobic:)

haha , nie no fajnie ze w 37 tyg jeszcze mam sile na takie rzeczy, mam nadziej,ze tez bede miala Twoja energie-tak bardzo mi zalezy zeby dotrwac do tego 36 tyg, chociaz skurczy mam mnostwo, ciagle mam jednak nadzieje... ale gotowa bede juz duzo wczesniej-tak w razie co-taka juz jestem:-D

ja też myślę że pod koniec sierpnia sama przygotuję łóżeczka dla maluchów tylko że przykryje poszwami od kołder bo nasze łózeczka 140x70 więc giganty:)

reklama
Milenka - mi zostaną 3 opakowania cordafenu - jakos mało tego biorę, wiec jakbyś chciała mogę Ci je przeslac, wiem ze lekarz decyduje, brałaś w poprzedniej ciąży i jakbyś chciala zaden problem bo i tak pewno je wyrzuce, daj znać
energii to nie wiadomo ile to ja nie mam, głupi spacer i bolą pachwiny ale i tak mam chyba adhd bo nie umiem leżeć:)

to duże łóżeczka macie:) my standard 120x60 ale to dlatego że miejsca nie mamy, jak już pokój a właściwie nasza sypialnia będzie wyglądać finalnie wyślę fotę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry