reklama

Ciąża bliźniacza

Wzajemniemilenko ja nadrabiał wszystko wieczorkiem bo mój maż zajmuje się w domu obróbką zdjęć i cały dzień mam kompa zajętego musze naprawic laptop bo inaczej znowu bede pisac dopiero jak bedzie dostęp hiihhi

reklama
Witam porankiem . Mnie obudził o 5 potworny skurcz z lewej strony ból nie do wytrzymania mam nadzieje ze to nic powaznego , spadam bo zaraz umre odezwe sie potem . Pa

hej dziewczyny, ja tez juz na nogach od pewnego czasu... wrrr mialam paskudna noc, mlody strasznie plakal za tata i spac nie mogl a ja razem z nim :(( nic trzeba w dzien sie przespac zeby w razie czego w nocy miec sile.. i tak do niedzieli :((((

dzień dobry Mamusie, ja też juz na nogach ale u mnie nie jest tak źle jak u Was, dużo odpoczywajcie, mamaMacka a Tobie życzę więcej snu:)

życzę Wam miłego dnia bo ja to dziś wybieram sie do gina:)

#rabbit# jak mus to mus..lez grzecznie w szpitalu,przynajmniej wiesz, ze pod dobrą opieką jesteś.

Ja dzis paskudną noc miałam o 3 ból brzucha mnie obudził, ale nie potrafie powiedziec jakiego typu, nie umiem odróznić skurczy od innych dolegliwosci..dwie no-spy i lepiej troche, ale co stracha miałam :/.Od którego tygodnia zaczęłyscie brać fenoterol i w jakiech dawkach?

reklama
dziewczyny jak sie rozpisałyscie.....

Karola79 - trzymam kciuki aby ból szybko minął

Rabbit - dobrze ze u Ciebie lepiej, masz nakaz totalnego lezenia czy do wc mozesz chodzic??nic się nie martw jak wypuszczaja Cię tzn ze sytuacja opanowana:) a praktycznie jestes już na końcówce:)

co do kg ja przez 4 tyg miałam tą samą wagę 30 - 34tc i też się wystraszyłam ze cos nie tak ale miałam wazenie dzieci i wyszło ze rosna wiec gin powiedział ze ok, teraz juz mi przez 2 tyg wleciało 3kg:)wiec jestem ok 12kg na+ ale zaczyna juz byc ciezko:( pachwiny i biodra daja znac jak za duzo pochodze:( poza tym mam etap ze mogłabym cały dzień spac i o ile w dzien zasne wszedzie to w nocy nie moge sobie miejsca znalesc:( dzis pół nocy spałam w łózku a drugie pół na kanapie:(

Milenka daj znać jak urządzisz pokoik dla Julki wierze ze bedzie cudny:)
Renia trzymam kciukasy za dzisiejsza wizytę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry