reklama

Ciąża bliźniacza

Witam dziewczyny ja wstałam rano taka obolala po nocy..ostatnio tak mam coraz czesciej i chyba lepiej nie bedzie ;).
Super, ze nowe dziewczyny dołączyły salsik ja też z łódzkiego a w Łodzi studiowałam :), netka1981 jak samopoczucie?
Ja w piątek do szpitala na usg połówkowe, boze jak juz chciałabym byc w 30tc..zaraz meta kochane dla Was :).Wczoraj znowu z tesciową sie sciełam, bo ona ze swoją stałą gadką "jeszcze chyba nic nie kupujecie" i eksplodowałam..wrrr

reklama
ewaw1 już nie będzie lepiej....noce i dni będą coraz cięższe....aa fajnie że idziesz na połówkowe...ja pamiętam że nie mogłam się doczekać....

a z zakupami to lepiej wcześniej zacząć....bo potem to są gigantyczne kwoty.....

no własnie ja tez tak uwazam..poza tym dużą wiekszosc zamawiamy z Pl, takze troche potrwa nawet sam transport, ale chyba do niej to i tak i dociera..szkoda gadać..
rabbitku a rozpakowałas swoj wózej jane twin two?Ja musze kupic jednak jeden za drugim, bo moje drzwi tylko 70cm mają i mysle albo o baby joggerze, ale tak strasznie nisko gondolki są, o zoomie albo twin two, ale słyszałam, ze malutkie te foteliki matrix i nie starczą na długo?jak Twoje wrazenia?

hej dziewczyny :))

wpadłam na chwilę się przywitać, bo siedzę w pracy.

Fajnie że dołączyły nowe dziewczyny..

Ja na 18.30 dzisiaj mam lekarz, napiszę po wizycie.

Dobrego dnia :))

wtu masz fotkę mojej gondolki i fotelika....wiesz ja myślę że przez zimę przejeżdżę....moja siostra miała mniejszy fotelik/gondole ale z mutsy....a on jest mniejszy i jeździła do 8 miesiąca....więc spokojnie....ale wiesz to zależy od ciebie

rabbitku dzieki za fotke, wizualnie super są, no to dwa wózki zostały na polu walki..twin two i zoom.Musze bagaznik swojej fiesty zmierzyć i tu pewnie rozwiąże sie problem..
youstta no to kciuki za usg i czekamy na wiesci!

niestety nie ma idealnego wózka bliźniaczego....każdy ma jakieś wady....trzeba tylko szukać takiego który pasuje do indywidualnych potrzeb....a tak naprawdę wszystko wyjdzie w praniu :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry