reklama

Ciąża bliźniacza

mamaMacka jeździłam nie cały rok. Pół roku w głębokich gondolach a pół w spacerówkach. Pewnie bym do teraz nie sprzedała gdyby się kupiec sam nie zapytał (dawał dobrą cenę więc skorzystałam). Faktycznie pod koniec robiło się ciężko i tak będzie z każdym wózkiem jeden za drugim. Potem kupiłam Easygo duo komfort, który po 4 miesiącach mi się rozwalił i do teraz walczę ze sklepem o wymianę na nowy. Lekka spacerówka ale jak widać mało wytrzymała. Jak powiedziała Rabit nie ma idealnych wózków ale cos trzeba wybrać.

reklama
Jak chcecie zaoszczędzić to polecam kupić chociaż używane gondolki w b. dobrym stanie (idzie znaleźć takie) bo to długo nie służy i zniszczyć ciężko a zawsze kasa zaoszczędzona

ojjj dziewczyny mnie tez cos przeziebienie lapie :( zimno, dreszcze, glowa boli z nosa cieknie :((( wzielam juz oscillococinum i mam nadzieje ze bedzie lepiej... a dzis i jutro znow sami z mackiem... wrrrrrrrr

Ewelina mnie też coś bierze przeziębienie....kicham prycham, i gardło bardzo boli...naraziestosuje ciepłe herbatki z cytrynką i miodem, płukam gardziolek i leże pod kocykiem....zobaczymy....

Hej dziewczyny co tu taka cisza?? ja dzis strasznie zmeczona jestem, na szczescie moja mama pomaga mi ogarniac wszystko ;) dziewczyny zycze zdrowka-sama nie dawno z prziebienia wyszlam... nic przyjemnego w dodatku z ciazowymi doleglosciami... ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry