reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
rabbit ja tez :) bede robic zakupy dla malenstw :D :D choc kusi coraz bardziej zeby juz zaczac :) mi tez sie nudzi.... mlody mecze mnie caly czas bajkami z myszka miki :) ahh chcialabym sobie gdzies pojsc, odpoczac... a tu guzik...

ja tez chce na zakupy... ;( a jedyne jaki mi maz pozwolil dzis zrobic to food shopping na caly tydzien, ktorego nienawidze!!! nie nawidze myslec co musze na obiad sniadania itp ...zgroza:P

hej Mamuśki!
Ja teoretycznie miałam dzisiaj iść do szpitala postarać się urodzić:) Ale szyjka twarda, rozwarcie nawet nie na cały palec więc siedze jeszcze w domu i w poniedziałek juz napewno do kliniki. No chyba, że coś wcześniej się zacznie. Robią u nas elewację i co jakiś czas odłącza mi internet i musze Was nadrabiać:) Leze juz teraz tylko jak wieloryb wyrzucony na piach...
Ja tez chciałam "zaliczyć" chociaż fryzjera ale stawy moje już nie wytrzymuja.
A Wy jak dzisiaj?
Ja tez dzien zaczelam batonikowo - dwie kinder kanapki:)

cześć dziewczyny, ja po śniadaniu i zakupach:)
czuje się całkiem dobrze i nawet się nie nudzę:) Tak jak Wy też uwielbiam słodycze, dzisiaj wciągnęłam już wafelki z nadzieniem karmelowym i jagodziankę:)

Karola, Patrzałek trzymam kciuki:)

reniag ale narobiłaś smaka! Niestety ja już nie w ciąży więc nie mam usprawiedliwienia na takie słodkości :))))

Czy któraś z was ma kontakt do Karoli??

patrzałek idziesz rekordem na 40sty tydzień?? :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry