Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
rabbit ja tez bede robic zakupy dla malenstw choc kusi coraz bardziej zeby juz zaczac mi tez sie nudzi.... mlody mecze mnie caly czas bajkami z myszka miki ahh chcialabym sobie gdzies pojsc, odpoczac... a tu guzik...
ja bym poszalała na zakupach teraz takie promocje...poszłabym do kosmetyczki na brwi...a tu leże i obrzeram się jak foka....z boku na bok się przekładam wrrrrrrrr
ja tez chce na zakupy... ;( a jedyne jaki mi maz pozwolil dzis zrobic to food shopping na caly tydzien, ktorego nienawidze!!! nie nawidze myslec co musze na obiad sniadania itp ...zgroza
hej Mamuśki!
Ja teoretycznie miałam dzisiaj iść do szpitala postarać się urodzić Ale szyjka twarda, rozwarcie nawet nie na cały palec więc siedze jeszcze w domu i w poniedziałek juz napewno do kliniki. No chyba, że coś wcześniej się zacznie. Robią u nas elewację i co jakiś czas odłącza mi internet i musze Was nadrabiać Leze juz teraz tylko jak wieloryb wyrzucony na piach...
Ja tez chciałam "zaliczyć" chociaż fryzjera ale stawy moje już nie wytrzymuja.
A Wy jak dzisiaj?
Ja tez dzien zaczelam batonikowo - dwie kinder kanapki
cześć dziewczyny, ja po śniadaniu i zakupach
czuje się całkiem dobrze i nawet się nie nudzę Tak jak Wy też uwielbiam słodycze, dzisiaj wciągnęłam już wafelki z nadzieniem karmelowym i jagodziankę