reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam dziewczynki ja po połówkowym scanie, wymęczona jak nie wiem co..babka nie mogła zmierzyc główki Antośki, bo uparciusz nie chciał sie ruszyć i co wyrabiała z tą głowicą :wściekła/y:, pózniej spojrze czy siniaków nie mam..a skonczyło sie na tym, ze musiałam isc wypic butelke coli i wrócić.Ale dziewczynki zdrowe, wszystko w normie mają to najwazniejsze.Ale wagi nie podali, ach ten szpital..
mamaMacka nie smutaskuj..to te hormony, cos wiem o tym..moje laski to bedą chyba nerwusy straszne, bo wyprowadzić mnie z rózwnowagi mozna w minutę.
gastone najlepszego dla maluszków!!Ja tez juz tak chce :), a przynajmniej początek grudnia juz chce!!

MamaMacka tak to już jest w ciąży nastroje , wszystko minie a ty bądz radosna bo maluszkiu urodzą się smutniutkie.
No dziewczynki jak ktos głodny zapraszam na ruskie pierogi własnej roboty okraszone boczkiem i celulką mniam pojadłam jak św...........aż maluchy skaczą z radości .Troche się narobiłam ale było warto, bardzo lubie pichcić jak mam czas a wy ? wole to sto razy od sprzątania brrrrrrrrr.

mmm Ewa az mi slinka cieknie:P ja dzis robie pieczone steki z tunczyka, szparagi na parze i do tego pieczone ziemniaczki ... juz sie nie moge doczekc , niech sie szybciej piecze :tak: a tak poza tym to tez mam kuuuuupe sprzatania i tak doskakuje to do kuchni to do pokoju i do komputera ...
Ewelina nie smuc sie kochana , moze czekoladka na poprawe humoru??

No to obiadek masz wyborny. Ja trż tak skacze ale sprzatanie idzie mi najgorzej , wiecznie szukam innego zajęcia byle nie sprzątac no ale ja cza to cza.Ide włacze sobie pioseneczki i biore się do roboty odezwe się potem .

gastone-sto lat dla Twoich ślicznotek ale ten czas leci, co? Ja juz bym chciała zeby moje miśki miały rok:-D
Zjadłam własnie ogromnego arbuza-SAMA!!!!! i czekam az chłopaki przywiozą ze sklepu ciąg dalszy smakołyków.
Dziewczyny, coraz bardziej sie boje. Czuje juz na plecach oddech nie przespanychnocy:eek:

hej dziewczyny, u mnie dzisiaj jakis mega depresyjny nastroj jest :( caly czas mi sie ryczec chce :(
ciekawe jak tam Karola...

Kochanie, nie wiem czy Ci pomoge ale uwierz mi, ze mam tak samo. Co jakis czas mnie dopada i mam wrazenie, ze znalazłam sie w beznadziejnej sytuacji. Najgorsze jest jak pomysle sobie na co mi to wszystko było....Franio juz ogarniety, wysypiamy sie i to nasze zycie takie fajne, poukadane, a tu znowu taki sajgon i na dodatek blizniaki i ze wszystko sie tak pozmienia i juz nie bedzie tak samo. Wtedy patrze na tego naszego Frania i wyje jak dziecko. Ale trzeba pamietac ze te dwa bąble u nas w brzuchach tez kiedys bedą takie cudowne, fajne i naaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkoooocccccchhhhaannnnnsze na swiecie jak Wasz Maciek:)))))

reklama
No karola ja miałam tak samo moja Julka ma 8 lat wiec dopiero jest fajnie sama już idzie na plac a ja popołudnie mam dla siebie jest taka samodzielna i kochana , juz nawet na drobne zakupy pójdzie sama , wiem ,ze będę z niej miała pocieche przy bliźniakach . Cały czas mówiłam ze chce miec jedno dziecko , a tu taka niespodzianka planowana oczywiście (1 miesiąc pracy hihihih) ale ze az dwójka to Nas wszystkich zaskoczyło ale teraz mój mąż mowi ze nie wyobraża sobie jakby miało być jedno tak je kocha.dAMY RADE A CZAS SZYBKO LECI .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry