Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi tez sie wydaje ze maluszki sajak na tak pozna ciaze, no ale zobaczymy jak bedzie u nas
![]()
To trzymam kciuki bo Franek bawi sie wyłącznie w salonie, chyba ze przyjdą do niego dzieci to wtedy bawią sie w pokoju ale i tak konczy sie w saloniea ja jutro popoludniu zaczynam myslec jak mackowi pokoj przemeblowac zeby mial wiecej miejsca do zabawy, chce go powoli uczyc ze wiecej ma sie bawic u siebie niz na dole...
hej dziewczyny.. hoho...dawno tu nie zaglądałem.......
mam takie małe pytanko-czy kopowalyście juz podgrzewacz i sterylizator? właśnie sie rozglądam na allegro i nie wiem czy kupować taki podwójny(na 2 butelki ) czy pojedyńczy? znalazłam tylko jedną firme co robi podwójne podgrzezwacze i steryliz. Emmerson EBY-06 ale nie wiem czy to warto kupywać ??? napiszcie jak wy robicie?
Jak na bliźniaki to waga naprawde superi chyba małe ma znaczenie czy późna czy wczesna bo w każdym czasie waga może być przeróżna.
Choc pamietam jak w szpitalu mówiły ze najlepiej jak ważą od 2,5kg choc moze ważyły mniej i tez było ok.
a kasy to idzie i przed i po... ja teraz to nawet nie licze ile idzie na pieluchy, kaszki i inne rzeczy... dobrze ze ciuszków troche dostałam bo tak szybko wyrastają że masakra by była gdyby jeszcze trzeba było wszystko kupować