reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ewaw 3 mam kciuki za wizyte!! bedzie dobrze, trzymaj sie babeczko ;)
umieram... jestem nie do zycia, i jeszcze ta cholerna zgaga :wściekła/y: po czym ja sie pytam?? po czym?? ide zjesc loda na ochlodzenie rury :P

hej wszystkim:))
Myślałam, że nie zaliczę tego dnia do udanych ale chyba nie bedzie tak źle:)
Niby obudziłam się o 6 (to i tak później niż Ty Milenko) ale taka niewyspana że szok, a potem usnąć przez godzinę nie mogłam a taka zmęczona byłam:( na szczęście spacerowanie po domu tak mnie zmęczyło że dwa razy zmieniłam boczek i .... niedawno się obudziłam, teraz czuję się wyśmienicie:)
Milenko współczuję Twojego niewyspania ja jak Ania chyba bym zwariowała gdybym była tyle razy niewyspana.

Ewaw udanej wizyty:) pamiętaj o nas i zdaj relację:)

Podziwiam mamusie ktore nie maja rzadnych dolegliwosci, ja miala, chyba wszystkie mozliwe :D Jak Was teraz czytam to jest tak jak rok temu, chyba wiekszosc z Was ma terminy na wrzesien/pazdziernik o ja jak ten czas leci...

Witam, ja obudziłam się na siusiu o 3 nad ranem i nie mogłam usnąć za nic.... ale jakoś się udało..dziś miałam jechać na zakupki i auto odmówiło mi posłuszeństwa:-( na dodatek od wczoraj odczuwam takie dziwne kucie w dole brzucha, byłam we wtorek na wizycie i Pani doktor powiedziała ze to pewnie dzieciaczek uciska bądź kopie w bolące miejsce :( (
Dzis kolejny nerwowy dzień.. może wprowadzę jakieś techniki relaksacyjne... A to moje cudaczki : 20110812402.jpg20110805387.jpgi Laura po grzybobraniu :-)

reklama
tak to brzucholek w 20 tygodniu, zdjęcie robione przed chwilką, waga wyjściowa 65 teraz 71 więc już 6 kilosów na plusie - rosną uda i pupa no i przede wszystkim piersi... a czy też dziewczyny jesteście płaczliwe?? bo ja to mam ostatnio ochotę ciągle płakać..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry