reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Rabbit waga z wtorku to chlopiec ok 2400 a dziewczynka ok 2200 gram. wczesnie\?? hmmm polowa 36 tygodnia to chyba nie jest zle , jestem juz w szpitalu 5 tygodni , lekarz widzi ze mamy juz dosc poza tym ja nie chce czekac w nieskonczonosc gdyz po prostu sie boje...a jestem dawno po dexawenie i lekarz mowi ze maluchy dojrzale. juz zaczynaja mi sie bole krzyzowe i wogole brzuchol sie kurczy

Rabbit waga z wtorku to chlopiec ok 2400 a dziewczynka ok 2200 gram. wczesnie\?? hmmm polowa 36 tygodnia to chyba nie jest zle , jestem juz w szpitalu 5 tygodni , lekarz widzi ze mamy juz dosc poza tym ja nie chce czekac w nieskonczonosc gdyz po prostu sie boje...a jestem dawno po dexawenie i lekarz mowi ze maluchy dojrzale. juz zaczynaja mi sie bole krzyzowe i wogole brzuchol sie kurczy

Oj Manila jak ja juz czekam zeby było po wszystkim . A dzieciaczki masz juz spore. Trzymaj się i bądz dobrej myśli.

Manila tak Ci zazdroszcze!!! waga superancka, moje o wiele mniej waza... bynajmiej wazyly 2 tyg temu...
powodzenia 3mam mocno kciukasy!!!!
Ashirona powodzenia!!! 3maj sie !!!! :tak:

ciekawe kto nastepny, Rabbit, Ewa, czy jaaaaaa????

No Manila masz rację, lepiej nie zakładaj , bo renia tez robiła zaklady i prosze hihihih. No ja zobacze jutro co będzie z wynikami , bo jak sie będę miała tą cholestoze to tez do szpitala , ale jestem dobrej mysli. U nas jutro 35 stopni, te upały też żle wpływaja na samopoczucie , juz nie daje rady. Tak długo rewewlacyjnie się czułam a ten miesiąc taki paskudny bleeeeeeeeee.

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie, które są w blokach startowych!!!
Ja nawet pospałam ale razem ze mna wstały doły i czarne mysli:-(
No nic mam nadzieje, że dzien przyniesie wiecej optymizmu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry