reklama

Ciąża bliźniacza

Nooooooooo Panie kochane co tu taka cisza???? odsypiacie, robicie sniadania czy bojkotujecie forum:szok::-D:-D:-D:-D

YOUSSTA zapomniałam zapytac jak czujesz sie pierwszy dzien na L4???
Nie wiem czy nie doczytałam czy jak ale chyba lezec nie musisz????
Dziewczyny wiecie moze gdzie mozna kupic pozytywke?????

reklama
Witam z rana :-) my już po śniadanku, powoli oswajam się z myślą że w brzuchu dwa chłopaki mieszkają...tak się przejęłam tym co powiedział lekarz ( że teraz już muszę uważać bardziej itp) ze całą noc śniło mi się że już mam skurcze i muszę jechać do szpitala..

hej!
jak można bojkotować narzekalnię, jeśli nawet mąż ma mnie dosyć ;)
Ja nie spałam prawie całą noc, z bólu nie mogłam się podnieść. Dziś do lekarza a tu mi przeszło, no poprostu nic nie boli :)

czesc dziewczyny odebrałam wyniki i sama nie wiem .ASP i ALT mam prawidłowe , zle mi wyszły wyniki fosfataza alkaliczna oraz białko całkowice . Koło 10 zadzwonie do szpitala i się zapytam.

ja spałam w miarę ok, może dlatego że wczoraj zeszłam się po giełdzie zoologicznej i do 23.30 robiliśmy od zera nasze akwarium!
ale od 7 jestem już na nogach i jedno pranie zaraz skończy się prać, ogarnęłam pokoik bo dziś z mamą chcę porozkładać ubranka w nowych szafkach, czeka mnie jeszcze sprzątanie w pokoju (tzn przemeblowanie naszych skarpet i majtek z nocnej szafki którą rekwirują młodzi do innego miejsca) więc w sumie bardziej kombinowanie gdzie co upchnąć :-) no i jeszcze może z jedno pranie , prasowanie i może mopowanie podłóg i zakupy

Ewa ja się wogule nie orientuję w wynikach badań. Najlepiej zapytać lekarza. A kiedy masz kolejną wizytę?
Ja też mam badania do zrobienia, ale zawsze robię we wtorki, w środę odbieram a w czwartek do gin :) I mam mniej stresu ;)

reklama
Tossa tylko nie szalej za bardzo, odpocznij sobie trochę w ciągu dnia ;) Jak czytałam o tych twoich przetworach to zastanawiam się skąd ty na to bierzesz siły i chęci;) Ja się zrobiłam straasznie leniwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry