reklama

Ciąża bliźniacza

U nas też upały masakra. Mój mz wymyślił sobie babeczki z szarlotka , wiec jutro piekę. Smiac mi sie chce z niego bo niby sie odchudza nie je kolacji , a non stop pieke ciasta , to murzynek to na zimno ten " orgazm " od Rabbit (pyszny) , to szarlotke " ale on sie odchudza hihihihih.
Dobrze , ze ten dzien się już kończy , mam nadzieje , że noc będzie spokojna , a nie taka jak ostatnio.
Jestem ciekawa co mi powie z tymi wynikami i czy mnie położą do szpitala wrrrrrrrrrrrrrrr.

reklama
Szpital to moze nie najfajniejsze miejsce na ziemi ale Tobie i tak nie wiele zostało wiec nawet gdyby to przynajmniej bys sie nie stresowała ze Cie złapie w srodku nocy:baffled:
To Twoja pierwsza ciąza?

witam mamuski

podczytuje i kciuki trzymam
ehhh jeszcze niedawno ledwo sie kulałam a juz chlopaki zaczynaja chodzic:szok:

oto nasze rojbry

DSC_2359m.jpg

nic sie nie bójcie(wiem wiem łatwo mówic)
bedzie dobrze
rade sobie ze wszystkim dacie

też byłam pewna obaw
ale jakos to towarzystwo ogarniam

sił kochane

reklama
no to Was dzisiaj jeszcze dobiję
poza tym jak klapnęłam na chwilę na obiad tak znowu byłam na nogach, pojechaliśmy na zakupy , na chwilę do rodziców i teraz jeszcze przerobiłam 9kg jabłek :-)
mąż w tesco już mnie siłą odciągał od nektarynek
devil.gif

jutro kolejny pracowity dzień - muszę uprać spodnie mężowi, uprasować - w tym ubranka dla młodych, poukładać w segmencie, posprzątać łazienkę, męża zagonić do sprzątnięcia farb i innych dupereli z przedpokoju i przed drzwiami, żeby odkurzył i zmopował podłogi a w gratisie żeby umył okna
devil.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry