reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Mozikowa wielkie gratulacje!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i chłopców :)*

Yousta wcale nie taki mały ten Twój brzuszek, a najważniejsze, że maluszki rosną i dobrze się mają :)

Rabbit a gdzie ty się podziewasz??? Już 8.35 a ciebie nie było jeszcze na forum ;)

heheh melduje się...dzisiaj była później wizyta i dlatego dopiero teraz jestem....ahhhh jeszcze dwa dni...nie mogę się doczekać....

w nocy nie mogłam spać rzucałam się na łóżku....

mozikowa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!

mozikowa gratulacje wielkie!!
Rabbitaaaaaaaaaa!!!!:cool2:
AGATA777witamy!Ja tez miała plamienia i krwawienia, okazało sie ze to krwiak, duphaston od poczatku, luteina, heparyna jak Tossa, i lezenie plackiem 7 tygodni, bo kosmówka sie odklejala, ale jak widzisz wszytsko ok i duzo dziewczyn miało ten problem.A ty nakaz leżenia masz??

Ja wczoraj na mini scanie byłam i laski zmieniły pozycje i leża nie jedna pod drugą, a jedna obok drugiej..dziewczyny jaka ulga od razu..
Ja dzis błogie lenistwo również :).

fu...k fu...k fu...k....... właśnie był u mnie mój gin....chce mnie jeszcze przetrzymać tydzień....:((( mega załamka....mówi że lepiej dłużej żeby większe były.....i nie wcześniaki.....:((((( a ja tu nie wytrzymam HELP

Rabbit co ten lekarz oszalał!!?? Przecież 36 tyg w ciąży bliźniaczej, to ponoć ciąża donoszona!!! Współczuję kochana, wyobrażam sobie jak się czujesz, na koniec ciąży jest mega ciężko, podwójnie ciężko. Trzymaj się!!!!

Tossa ja mam takie hałasy codziennie odkąd dowiedzieliśmy się o bliźniakach....mąż ostro wziął się za szykowanie góry (w razie jak nie uda się sprzedać domu, to trzeba gdzieś maluchy ulokować ;-) )

mam mega doła...i rycze....mam po dziurki w nosie szpitala i wszystkiego....już chce być w domu.....tam dotrwam nawet do 40 tygodnia ale nie tu...powiedziałam koniec leżenie teraz będę siedzieć....może zacznie się coś dziać.....

reklama
ewaw1
user-offline.png
-mam nakaz oszczędzania się,mogę chodzić.Dzisiaj byłam na bad. krwi.W piątek Usg.Biorę femibion natal 1,a wy dziewczynki jakie witaminy brałyście?
#rabbit#
user-online.png
ależ masz piękny brzuszek.
Tossa coś w tym jest bo mój przebąkuje o odnawianiu mieszkania:rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry