reklama

Ciąża bliźniacza

dziura my chodziliśmy i chodzimy dalej do łódzkiej gamety, naszym lekarzem prowadzącym był M.Radwan, a teraz jest doc.Kaczmarek z ICZMP :-) żadnego zastrzyku nie miałam w cenie tysiąca złotych :-) fakt że puregon 300j kosztował 300zł i np mi to starczało na 3 dni :-)
karola - ja mierzyłam temperaturę , obserwowałam śluz itp :-) prowadziłam wykresy :-)
ufff dziś zamówiliśmy resztę pierdół na allegro, zostało tylko kupić rzeczy w aptece , jakieś mleko i herbatkę :-)
laktator też już kupiony na allegro :-)
jeszcze muszę zamówić 2 koszule dla siebie i jakiś tani stanik do karmienia na początek :-)

powiedzcie czy poduszka do karmienia się przydaje ?

reklama
dziura my chodziliśmy i chodzimy dalej do łódzkiej gamety, naszym lekarzem prowadzącym był M.Radwan, a teraz jest doc.Kaczmarek z ICZMP :-) żadnego zastrzyku nie miałam w cenie tysiąca złotych :-) fakt że puregon 300j kosztował 300zł i np mi to starczało na 3 dni :-)
karola - ja mierzyłam temperaturę , obserwowałam śluz itp :-) prowadziłam wykresy :-)
ufff dziś zamówiliśmy resztę pierdół na allegro, zostało tylko kupić rzeczy w aptece , jakieś mleko i herbatkę :-)
laktator też już kupiony na allegro :-)
jeszcze muszę zamówić 2 koszule dla siebie i jakiś tani stanik do karmienia na początek :-)

powiedzcie czy poduszka do karmienia się przydaje ?

nie zaleznie czy chesz karmic pieesia czy nie, bez poduszki dla mnie jjak bez reki ... ;)

oficjalnie ogłaszam że skończyło się Tossy rumakowanie :-)
zwlekłam się zrobić kotlety mielone na obiad, bo mi się tak bardzo chciało i ledwo je zrobiłam , bo tak mnie w krzyżu napierdziela !!! mąż kończy obiad :-)

tylko pytanie jakie wypełnienie jest najlepsze ? :-)

hmm Tossa nie orientuje sie jak jest w PL, ja mam ergonomiczna poduszke ktora dopasowuje sie do ksztaltu dzieciatka... o taka BOPPY STILLKISSEN STILLEN ROSA WILD FLOWERS | eBay

w pierwszej ciazy mialam taka co byly jakby kuleczki malutkie w srodku... to osobiscie nie polecam, ani troche, kulki zaczely sie zbijac i poduszka stracila swoj ksztalt...

Echh ja tez po ivf, a nawet dwóch spłukaliśmy sie totatnie z kasy, czekalismy na to 6 lat, zaczelismy sie wczesnie starac na studiach, bo zawsze chciałam być młodą matką, ale nie jest zle przed 30 sie wyrobię jeszcze ;).U mnie wina po męskiej stronie, nie było innej opcji tylko ivf albo adopcja jak nie wyjdzie to pierwsze..
dziuraWskarpecie bedzie dobrze, idz na usg, a ja wielkie kciuki trzymam!!
Tossa ja polecam poduche z mothehood jak masz troche kasy.Jest super!Do spania, lezenia,po porodzie, do karmienia Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl

Ojej dziewczyny, najpierw to poprawaiam swój błąd bo Was w takowy wprowadziłam. Z tego wszystkiego sie przejęzyczyłam. Do lublina jeździliśmy do ab ovo a do gamety w kielcach(bo my ze świętokrzyskiego). A Wilczyński swoją droga.

Karolcia a to tylko gratulować i czekać na pociechy.

Tossa ja in vitro nie doczekałam(całe szczęście) więc nie jestem doinformowana w tym temacie.

ewa my mamy zgodę na zostanie rodzina zastępczą ale teraz muszę porozmawiać z Pania z ośrodka bo my swoich uczuc nie zmieniliśmy ale nie wiem co na to ośrodek.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jak juz wcześniej wam pisałam miałam problem z zajściem w ciążę za pierwszym razem. Bardzo długo miałam cykle bezowulacyje i wogule działy się cuda. Pamiętam jak jednego dnia na USG lekarz powiedział ze jest 5 jajeczek, dostałam pregnyl i na kolejnym usg nie było śladu ani po jajeczkach ani po owu....lekarz był zaskoczony a ja po raz setny załamana. Ehh każdy miesiąc i robienie testu to b yła totalna załamka. W końcu powiedziliśmy dość, życie nie może się kręcić tylko wokół starań o dzidziusia. Skupiliśmy się na budowie, potem zmieniłam pracę i pewnego wieczoru mówię do męża od dziś nie jem kolacji bo mam duży brzuch. Po dwóch dniach zrobiłam test i oboje płakaliśmy ze szczęścia...to był już 12 tydzień. Nasze szczęście ma już 3 latka i chciała bardzo braciszka, starania trwały 2 miesiące i będzie dwójka maluszków :-) Cała nasz trójka mówi w kółko o chłopcach no ciekawe czy w czwartek (17 tydz i 5 dn) będzie już widać płeć na zwykłym USG.

Tossa w naszym szpitalu sami dają dziecku NAN jak jest potrzeba. Ola miała skazę i dostawała nutramigen...bleeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry