reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Rabbicieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, boskie, piękne i naprawde duzeeeeeeeeeeeeeee, ej prawie sie popłakałam....hehehehe ale teraz kurka to se nie pospisz :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Całuje Cie i ściskam ogromnie mocno.
Mój komp odmówił współpracy, a mąż swój zabrał do pracy, wiec nie miałam jak sie z Wami wczoraj spotkac, a sms od Milenki zobaczyłam dzisiaj rano bo Fran cos zrobił mi z tel.
Tak czy inaczej jesztem w jednym kawałku i UWAGA, UWAGA nawet się dzisiaj w nocy zdżemnęłam:))))))ale widze ze był taki ruch w nocy ze az załuje ze sobie z Wami nie poględziałm.
Milena, choćby skała srały teraz kolej na Ciebie:)
Nie wiecie co u DZWSKARPECIE?

Witam pieknie!
Ja już chyba na stałe do Was zagoszczę jeśli pozwolicie. Właśnie wróciłam od gina, ze szpitala i beta 23 387. Z usg wynika, że dzieciaki około 4-tygodniowe. Lekarz widział tylko jedną owodnię i to mnie zmartwiło ale stwierdził, że to jeszcze wcześnie i że może się okazać że owodnie są dwie.
Rabbit nie znam ale trzymam mocno kciuki
HA,moja droga, wielkie gratulacje:)))))) witam w gronie rodziców zrujnowanych finansowo przez nastepne 20 lat:))))) Bardzo sie ciesze razem z TOBĄ

Rabitku cudne dzieciolki! Duze, fajne bobaski:-)
A tak mnie mysl naszla..Zauwazylyscie ze wiekszosc z nas ma dziewczynki? Jakis wysyp czy co.Nie wiele jest parek czy chlopcow.?

a u mnie akurat chłopaki będą...jeszcze się oswajam z tą myślą:-) nie wiem chyba te hormony to mi szaleją jak nie wiem...dziś mam dzień RADOŚCI....
ja nawet nie mam imion...

Karola PAC! to za wczoraj! wystraszylas mnie !!!
juz myslalam,ze kolejna kolka czy inny gad sie Ciebie czepil!!!

ano teraz to ja moge powiedziec- Kolej na mnie...
W GACIE ROBIE JAK O TYM POMYSLE!!! najgorzej ze sama wywieram na siebie presje, a to nie dobrze... ;(
rzeczywiscie Ani maluszki male wielkoludki... jakie fajne pultaski maja!!!
tylko sciskac i calowac :tak:

reklama
tak patrzę na karolkowy suwaczek i oczom nie wierzę, jak się tutaj pojawiłam to na suwaczku było bodajże 27 tydzień a teraz...jak ten czas zapiernicza! tylko u mnie, wydaje mi się , że stoi w miejscu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry