Tossa - ja jak zaczęłam pisać na tym forum to byłam w 10 tygodniu, dziewczyny po 20tc były dla mnie taaakie zaawansowane.Ja odliczam do każdej soboty, bo wtedy kolejny tydzien się kończy..
Ale faktem jest że jak się pracuje to czas dużo szybciej leci.. A co z tym psem?
dziurawskarpecie - a jak się czujesz? masz już mdłości? Z tym rodzajem ciąży to z tego co pamiętam to najlepiej jest widać w 8- 9 tc. U mnie przegroda owodniowa była b. cienka - bo 1 mm ale pamiętam że też jakoś później dopiero było ją widać..
gastone - no chłopcy są w mniejszości.. Chyba parki u nas na forum są nawet częsciej - m.in. Tossa, karola79, ja..
Palinka24 - ja też nie mam wybranych imion.. dla dziewczynki jakieś typy tam mamy ale dla chłopca to już takie łatwe nie jest..
MoniaN - masz zgrabny, duży brzuszek, a ile masz kg na plusie?
mamamacka - a bierzesz jakieś tabletki na ten brzuch? czy tylko odpoczynek zalecany
Boli mnie coś od wczoraj w lewej części brzucha, prawie przy pachwinie, odczuwam takie pieczenie.. nie wiem co to za cholerstwo, ale nie cały czas. Nie wiecie co to może byc? Możliwe że to dziecko tak uciska?