reklama

Ciąża bliźniacza

karola79 - a Ty odsypiasz w dzień? kto się wtedy Frankiem zajmuje? Ale u Ciebie już niedługo.. jeszcze ze 4 tyg i możesz się przygotowywać, a na kiedy dokładnie masz termin?

Palinka24 - zdrówka dla córeczki, a noce rzeczywiście są okropne..

madzia842 - renia urodziła jakieś 2 tyg. temu ale się coś nie odzywa..

Ja wczoraj pojechałam o 16 na wykłady, potem na chwilę do pracy zawieźć L4 a później jeszcze o 21 przyszła koleżanka. Padałam jak pies pluto o 23..
Ja myślę że te problemy ze spaniem wynikają też z tego że nie jesteśmy bardzo zmęczone "fizyczynie". no i chyba serducho nam mocniej wali, taka naturalna adrenalina. :confused:

reklama
karola79 - a Ty odsypiasz w dzień? kto się wtedy Frankiem zajmuje? Ale u Ciebie już niedługo.. jeszcze ze 4 tyg i możesz się przygotowywać, a na kiedy dokładnie masz termin?

Palinka24 - zdrówka dla córeczki, a noce rzeczywiście są okropne..

madzia842 - renia urodziła jakieś 2 tyg. temu ale się coś nie odzywa..

Ja wczoraj pojechałam o 16 na wykłady, potem na chwilę do pracy zawieźć L4 a później jeszcze o 21 przyszła koleżanka. Padałam jak pies pluto o 23..
Ja myślę że te problemy ze spaniem wynikają też z tego że nie jesteśmy bardzo zmęczone "fizyczynie". no i chyba serducho nam mocniej wali, taka naturalna adrenalina. :confused:
Nie odsypiam bo jest ten sam efekt, nawet nie wiesz jaka w rezultacie jestem zmęczona.

ojej,Karola to ja tylko od 05.00 nie śpię...i jestem troszkę zła...bo wtedy właśnie mnie nachodzą myśli nie wiadomo jakiego pochodzenia: czuje rożne bóle,zastanawiam się nad wydatkami...nie lubię nocy:-(

na dodatek Laura mi się podziębiła...kaszel ma odrywający,podaje jej lipomal ale jakoś tym razem nie pomaga :-(
znam to kochana, takie mysli mam cały czas jak nie spie

Witam o poranku Dubeltówki :tak:

To jest link do niemieckiej apteki w której kupiliśmy Sab Simplex:
https://www.medikamente-per-klick.de/product/SAB-simplex-Susp/p_35164.html;jsessionid=A2D4B3316FD9110B870457BA77F99D54-plweb2.plweb2?fromSearch=true&prodId=35164

Przy zakupach jest jedno utrudnienie, trzeba płacić kartą kredytową.

I poniżej niemiecka porównywarka cen.
Tu znajdziecie informacje, gdzie można najtaniej kupić Sab Simplex w Niemieckich aptekach.
SAB SIMPLEX, 30 ml (N1) Preisvergleich - Günstig kaufen bei Preissuchmaschine.de

Ja nie kupowałabym Sab Simplexu na zapas.
A nuż, Wasze dzieci nie będą miały kolek (za co oczywiście będę trzymać kciuki!).
Dostawa jest kurierem, więc jeżeli zajdzie taka potrzeba to kropelki przyjdą do Was w ekspresowym tempie :tak:

reklama
karola dzizas kobito współczuje..ale to fakt, gdy jestem mega padnieta to po prostu usypiam, za pare tygodni bedziesz padać ze zmeczenia, moze maluchy pozwolą sie matce wyspać ;-).
agata kombinuj z tym suwaczkiem za któryms razem wyjdzie!
palinka do mnie na szczescie za dwa tygodnie przyjezdza tesciowa prasować wszystkie ciuszki, a nazbierało sie tego, ze hoho!!Daj no linka do tych kombinezonów, mi własnie brakuje chyba tylko tego z ubranek..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry