reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ewa- one są używane i dziewczyna miała dwie sztuki.

Ja się tak zbieram z tą wyprawką i zbieram i nie mogę jakoś zebrać:-) mąż chce mnie na zakupy wyciągnąć ale wolne będzie miał dopiero 26 września a ja nie wiem czy do tej daty będę w stanie jeszcze chodzić :-) kurde czemu mi tak ciężko...

chyba Milenka dziś sie rozpakuje wnioskuje z fejsa..trzymaj sie mała!!Czekamy na wiadomości!:-)-napisała ewaw1
user-online.png

Trzymamy kciuki:-)

Palinka ja wszystko przez neta kupowałam na allegro i dużo taniej wyszło niz w sklepie.
Troche mi zal, ze mam juz wszystko, bo teraz mi sie nudzi i cos bym jeszcze kupiła ;).

cześć dziewczyny!!!
My juz w domku!!! Chłopcy urodzili się 34tc plus 2 dni, niestety odeszły wody:( a ja obstawiałam że dopiero teraz będę rodziła a tu chłopcy juz maja trzy tygodnie:)
urodzili się z wgą Kacperek 1620 i 43 cm, a Filipek 1670 i 43cm. Na szczęście nie mieli żadnych problemów zdrowotnych i dostali po 10 pkt. jednak ze szpitala wypisali nas dopiero po osiągnięciu wagi 2000g, teraz Kacper waży 2000g a Filipek 2280 g.
Ogólnie są bardzo grzeczni jedzą i śpią, czasami pobolewa ich brzuszek ale pewnie dlatego że mają jeszcze słabo rozwinięty układ pokarmowy. Jestem w nich zakochana po uszy:) są przecudni i mogę ich pieścić i całować cały czas, gdyby nie ściąganie pokarmu:( bleee nuda i do tego bolesna nuda:(
nmie wiem kiedy Was nadrobię tyle mnie nie było:( ale witam wszystkie nowe mamusie wtrójpakach, i gratulacje dla rozpakowanych mam:)
A dzisiaj chyba kolej na Milenkę??? Trzymam kciuki Kochana!!!

Ewa a kupowałaś przez allegro? czy w sklepach internetowych?
ja po prostu na nic nie mogę się zdecydować :-) normalnie jak dziecko się zachowuje...

Buuu...ale mi się chce spać,kładę się na łóżko i lipa jakbym w pół śnie była...

reniaq witamy i gratulujemy!!Widziałam zdjęcia maluszków słodkości!Najważniejsze, ze chłopaki zdrowi i 10 pkt dostali wow!Ciesz sie kazdą chwilą i trzymaj za nas kciuki!!
Palinka tak na allegro kupowałam po prostu, od jednego sprzedawcy starałam sie kupić jak najwięcej, bo za przesyłke jednakowo sie płaci, a czasem przy dużych zakupach gratis przesyłka.Ja nie miałam problemów z wyborem ;-)

Reniag - gratulujemy serdecznie!!! zdjęcia! chcemy zdjęcia bobasów! :-)

Ja dla Majki kupowałam wyprawke w sklepach stacjonarnych. Za główe później się złapałam jak porównałam ceny w internecie i ile przepłaciłam. Ale pamiętam jaką radochę sprawiało mi łażenie po sklepach i wybieranie malutkich skarpetek, czapeczek itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry