Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczynki w nocy dostalam wiadomosc od Milenki za posrednictwem Rabbita : Milena rodzila sn, Maia 2780 kg, Sophia 3320 posladkowo, bylo ciezko ale wszystko jest OK
po prawie 3 kg. Oprócz nich ma jeszcze 5 synów. Czyli w sumie 7 synów i 1 córkę. Masakra nie? Nie wyobrażam sobie.czesc kochane mamuski , przepraszam ze tak długo mnie nie było , ja na chwilke bo jestem sama z dziewczynami . Urodziłam 10.09.2011 cc o 23:46 i 23;48 Rozalia i Roksana 2600 i 2300 po 9 pkt. Dziewczyny silne sliczne i cudowne ja czuje sie super wyszłam juz na 3 dzien . Dziewczyny tylko sia i jedza co 3 godzinki a w nocy nawet 4 wiec rewelacja czuje sie jakbym dzieci nie miała hihih powodzenia wam zycze zdjecia na Ewa Sławek Bok | Facebook Ewa Sławek Bok albo na nk. Pozdrawiam
aha Aniu Rabbit bardzo dziekuje ci za sparcie czekamy na ciebie jak bedziesz w domku Milenko tobie tez gratulacje a wszystkim mamom zycze powodzenia