reklama

Ciąża bliźniacza

gastone dzieki juz mam i tez Zooma :-) własnie dzis lub jutro dojedzie kurierem,dzieki wielkie za pamięć!
agata u mnie tez tak jest..a jak moj M ma wolne i siedzi do pozna i piwkuje, to syf totalny rano.

reklama
Ale się rozpisałyście :-)
Karola a Ty w końcu się wyspałaś, super.
Ja nie znoszę remontów. Na razie M zakończył wiercenie i kończy rozkładanie centralnego na górze a mała codziennie wybiera sobie inny pokój.
Ja już po zakupach i ledwo dotarłam do domu, co chwilę słabo mi się robi. Wstawiłam rosołek a później muszę jeszcze gulasz zrobić i będę miała już na jutro obiad z głowy :)
Miałam na dziś wielkie plany ale chyba tylko łóżeczko po Oli wypiorę na podwórku to szybko wyschnie, a potem schowam do torby i poczeka na narodziny Aleksika (Ola powiedziała że obaj będą mieli na imię Aleksik, bo przecież będa tacy sami, hihi)

Monia- super z tym łóżeczkiem :-)
Palinka super, bo mała rano nie chciała z łóżka wyjść :-) Łóżko kupiłam używane na allegro na 100 zł i na farbę wydałam 16,- :-)

Co do wózka to zoom jest cudny, ale ostatnio spotkałam kilka mam bliźniąt i odradzały takie jeden za drugim. Ja chciałabym z pompowanymi kołami. Podoba mi sie też X-Lander ale on nie ma takich tradycyjnych gondolek. Mój M znalazł jeszcze taki ale jak dla mnie zbyt pstrokate i ewentualnie zastanawiałabym sie nad tym czarno-białym w koła (nr2) http://allegro.pl/wozek-blizniaczy-freestyle-twins-i1805568129.html

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny:)
Karola gratuluję przespanej nocki, oby częściej się zdarzały:)

Monia ja tez uważam że koncerty Skierniewickie teraz nie mają najmniejszego klimatu, wogóle całe święto to teraz nie święto krzaka tylko jedzenia hihihihi.

Ewa fajniutki brzuszek:)

Dziewczyny odpoczywajcie jak najwięcej:) nie da rady niestety odpocząc na zapas:)

Dzieki renia ostatnio rosnie w zatrważającym tempie hihi, a niedawno narzekałam, ze wcale nie rosnie.
Tossa za 1400 na pewno sie sprawdzi, nam tesciowie nowy chcieli kupic za 4000 tysie, ale przekonałam ich, ze to głupota i lepiej używany.
Monia 100cm rzeczywiscie kazdy sie zmiesci, wiec lepiej jeden obok drugiego.

Ja teraz dopiero zobaczyłam brzusio Ewy :-) Super wyglądasz :)
Rośniemy dziewczynki :-)
Renia no niestety nie da się wyspać ani odpocząć z góry za cały rok ;-) Ale wystarczy spojrzeć na te słodkie buziaczki i zapomina się o zmęczeniu (co prawda na chwilę ale dobre i to ;-) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry