reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Milenka super,że już jesteś z nami no a przede wszystkim,że wróciłyście do domku.Gratuluję cudownych córeczek !! Piękne wagi,niech się zdrowo chowają i dają mamusi wypocząć:tak:
Ja też po znieczuleniu się fatalnie czułam,tyle ze miałam cc,telepało mną strasznie,leżałam pod paroma kocami a trzęsłam się okropnie...to była baaardzo długa noc...:/

jestem 14 dni po owulacji i taki Beta 501!, od strony mojej mamy były w rodzinie bliźniaki i to 2 razy, ale ja jestem przerażona, pozostaje mi chyba tylko czekać, a kiedy miałyście piersze USG kiedy zobaczyłyście juz coś, może bym się wczesniej umówiła.. Podziwiam WAS WSZYSTKIE DLA MNIE TO COŚ CZEGO NIE POTRAFIĘ SOBIE WYOBRAZIĆ..:( JESTEŚCIE NIESAMOWITE!!! :*

ja pierwsze usg miałam ok 4 tc,i ginka przez moment się zawahała ze chyba widzi dwa pęcherzyki,,,ale pewna nie była....potem w 6 tc juz nie było wątpliwości...był tylko szok...:szok::-D

Tradycyjnie, melduje sie na posterunku, a juz miałam nadzieje po wczorajszej nocy ze dzisiaj tez pospie.
Obiecuje jutro skontaktowac sie z Rabbit.
Ja o ciazy blizniaczej dowiedziałam sie w 8tc ale w 6tc bylam na usg i byl niby jeden pechezyk

aaaaa.... jest i karola79 :eek: :-D Jak widzisz.. nie jesteś sama, masz towarzysza. :-D
Ja jeszcze nawet spać nie poszłam..
Karola, ja mam nadzieję że jak bliźniaki się urodzą to odeśpimy te zarwane nocki.. hihi.

No ja na razie mam luksus, bo mogę spać do południa i zapewne tak dziś uczynię. :-p
Majka pojechała na tydzień do teściów, ja i tak jak sierota leżę a tam jej przynajmniej atrakcje zapewniają, to basen, to spacery itp. Wraca we wtorek, to wtedy będzie pobudka o 7 rano :-)

Ja wskoczyłam już w piżamy.. próbuję łapać klimat do spania :-D

A spać nie mogę bo czuję się jakbym 5 kaw wypiła, taka jestem naładowana energią.. :szok:

A TY spałaś coś?

Ostatnia edycja:
no to macie luksus rzeczywiscie, Franek był w zeszłym tyg u moich rodziców....kurcze ale starsznie za nim teskniłam.
Mam zgage jak stąd na Bielany..............................................Wrocławskie:-D
A Ty masz juz jakis wózek na oku?

to wspólczuję zgagi.. ja JESZCZE tej dolegliwości nie mam :-D

Z wozków to zastanawiam się nad baby jogger city select albo peg perrego, ale jak dla mnie zakup wózka to jakis kosmos.. ja ciągle mam wrażenie że jestem na samym początku ciąży :-) jakas niedojrzała emocjonalnie jestem czy coś, ale ja już tak mam że na wszystko "mam czas" :tak: A Ty jaki masz?

A co do Majki to tęsknie cholernie, ale ona bardzo często jeździ na tydzień do teściow, więc szoku nie doznała. Poza tym gadamy codziennie przez Skypa. Ja się zastanawiam czy na wiosnę nie dać jej do jakiegos prywatnego przedszkola tak na 3 dni w tygodniu, żeby miala towarzystwo. A Ty zastanawiałaś się czy Franka nie posłać??

reklama
karola a Ty pijesz jakieś herbatki ziołowe na sen?
bo ja się wykończę jak przez najbliższe 15 tygodnie będę szła codziennie o 2 w nocy :eek: jacie, Ty niedługo się rozpakujesz i kto ze mną będzie czuwał na forum? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry