reklama

Ciąża bliźniacza

Ja póki co tylko oglądam wózki:-) i jeszcze nie wiem czy jeden obok drugiego czy jeden za drugim..
Ja ostatnio co piątek smażę popcorn na ,,wieczór bajek'' dziś mamy oglądać Króla Lwa albo Bambi- lubię te nasze piątkowe wieczorki.
ja od kilku dni poznaję co to zgaga, jest taka lekka jeszcze...
Ja mam się zamiar jutro ogolić :-D hihi

Tossa- no super te pieluszki będziesz miała...

reklama
Tossa tak myslałam ze zaszyłas sie i szyjesz hihi.No fajowo to wyszło, orginalny pomysł.
Palinka ja tez mam od kilku dni zgage, kupiłam gaviscon do picia i pomaga.Ale zazdroszcze takiego wieczoru bajek..chyba zrobie sobie sama taki z popcornem, ale moze przemineło z wiatrem zamiast bajki..

Ja wróciłam z długiego spaceru z Majką.. cieplutko na dworze, ale teraz ból rozwala mi spojenie łonowe. Karola79 natchnęła mnie na naleśniki, kupiłam składniki ale chyba dopiero jutro na śniadanie dam radę je zrobić.. Nie sądziłam jeszcze jakis czas temu, że takie proste czynności będą dla mnie wyzwaniem :-)

Tossa - ja Ciebie podziwiam :)

Youssta- ja do takiego tradycyjnego ciasta na nalesniki dodałam troche cynamonu i coca coli, naprawde total!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tossa-ja nie wiem ale Ty to chyba powinnas tkac dywany wykałaczką zeby dłuzej było:)))))
pieknie to wyglada i podziwiam Cie ze Ci sie chce, ja zapomniałam ze musze wyprac pieluchy tetrowe i je wyprasowac-bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mam ochote na czekolade z okienkiem:)

reklama
coś opadłam z sił....jutro zostaje sama na noc i się troszkę boję....
Muszę ten patent na naleśniki wypróbować...ja jutro będę robiła orgazm...:-) tj.ciasto wg.przepisu naszej Ani :-) mąż je uwielbia a że w niedzielę ma urodzinki to akurat będzie coś słodkiego...

ja próbowałam szydełkować ale dup..... wyszła z tego...
Młoda nauczyła się obierać marchewki obieraczką i już mam 4 sztuki obrane i ona chce jeszcze :-) i mówi- mamooooooo ale to dla naszych dzieci Witaminy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry