reklama

Ciąża bliźniacza

Agatko mam nadzieję że coś da się zrobić :-) bo tak jakby coś tam się odłamało...boszee.....
Kurcze,ja póki co planuję kupić jeden w wózek tak żeby później już nie wymieniać ale myślałam o takim jeden za drugim...a tu dziewczyny radzą żeby jednak jeden obok drugiego kupić:-) kurcze przeraża mnie tylko szerokość:-)

Ja szukam na allegro jakiś fajnych komplecików na wyjście dla chłopaków ze szpitala :-)

reklama
hej,
Nasz dzień wczoraj był okropny, niedość, że męczyło mnie chorupsko, to humor zupełnie tem nie pomagał. Ciągle było coś nie tak brrrrrr
Zabawne, śniła mi się Palinka24, która nie przestawała namawiać mnie na robienie wyprawki wcześniej. Nawet widziałam we śnie jej łóżeczka dla maluchów. hahaha:-D:-D
A tak propo, jak zamierzacie uładać dzieci po porodzi, w dwóch osobnych, czy w jednym łóżeczku ???

Agatka, zaczynam myśleć ,że może powinnam, coś zaczać kompletować. Jeszcze tylko do wtorku (do USG) i wtedy będę myśleć intesywniej. Zresztą, jak wspomniałam wciąż, nie wiem gdzie będę rodzić.

reklama
walawenderki- czuję się zaszczycona tym że mogłam Ci się przyśnić :-)
hihihi, ja mam dwa łóżeczka ale w sumie nie wiem jeszcze jak będę kłaść chłopaków..
Ja bardzo długo zwlekałam z kompletowaniem wyprawki ale dziewczyny na forum dobrze mi mówiły że lepiej to wcześniej zacząć robić:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry