reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki
user-online.png
-Dawid jest wreszcie zadowolony ,że udało nam się zmajstrować dla niego rodzeństwo.:-)
Czekam na pomyślne wieści z twojego USG:-)

reklama
Hej laseczki moja noc całkiem znośna,tylko nospe musiałam wziasc nad ranem bo dziwny ból nie pozwalał usnąc, ale juz ok :).
Ja zamierzam klasc od razu do dwóch łózeczek, zeby potem sie nie przyzwyczaiły do spania razem, ale wiadmomo w praktyce moze wyjsc inaczej ;-).Dzisiaj ide odwiedzic kolezanke z bliźniakami moi przyszli zięciowie hihi,rodziła w tym samym szpitalu co ja bede takze dużo rad udzieli na pewno.

ewaw1- ooo to super, na pewno dowiesz się wielu ciekawych mi praktycznych rzeczy :-)
mi ostatnio znajoma położna opowiadała jak to bliźniaki u jej koleżanki ciągle płakały i dopiero jak się je razem położyło w łóżeczku to przestały :-)

Witajcie laseczki ja czuję się okropnie :(
Wyszły mi pryszcze na twarzy, okropnie bolą mnie piersi i cały czas mam mdłości najchętniej bym się położyła i poszła spać,ale tu jeszcze trzeba mieszkanko posprzątać, chciałam powiedzieć zakupy zrobić, a przecież na zakupach byłam z samego rana...:/ I jeszcze sąsiedzi do cholery puszczają jakieś disco-polo najchętniej bym ich udusiła. wrrrr.

no własnie..nasze plany mogą ulec szybko zmianie :tak:

magicworld mi mdłosci i wymioty w 8tc sie zaczeły i bol piersi tez..pociesze, ze to minie, no moze oprócz pryszczy hehe

Ostatnia edycja:
ewaw1- ooo to super, na pewno dowiesz się wielu ciekawych mi praktycznych rzeczy :-)
mi ostatnio znajoma położna opowiadała jak to bliźniaki u jej koleżanki ciągle płakały i dopiero jak się je razem położyło w łóżeczku to przestały :-)

coś w tym jest, ja ostatnio czytałam pamiętnik mamy bliźniaków i też o ty wspomniała, że bliźniaki wyczówaja swój brak.
Ja napoczątku myślałam, zę położę je w osobnych łóżeczkach, nawet zaczełam mierzyć sypialnie , co by ja przemeblować, ale ostanio zaczynam się łapać , że może na począteklepiej będzie położyć je w jednym łóżeczku. A drugie rozłóże w salonie, zeby mieć je na oku jak będę przyrzadzć mleko :)

walawenderki
user-online.png
-Dawid jest wreszcie zadowolony ,że udało nam się zmajstrować dla niego rodzeństwo.:-)
Czekam na pomyślne wieści z twojego USG:-)
\

agatko, bardzo Ci zazdroszcze tego. Moja dobra kolężanka też ma podobną różnicę wieku między dziećmi. I bardzo sobie chwali pomoc ze strony syna, zwłaszcza , że jej mąż wciąż jest w delegacjach.
SZcześciara z Ciebie :)

magicworld- ja miałam już w drugim tygodniu taki ból piersi i utrzymał się przez pierwsze 3 miesiące!!! i to był mój pierwszy objaw ciąży :-) nigdy mnie tak nie bolały jak wtedy...u mnie z pryszczami to tak fazami jest raz są a raz mam buźkę jak pupcia niemowlęcia :-)

reklama
magicworld- ja miałam już w drugim tygodniu taki ból piersi i utrzymał się przez pierwsze 3 miesiące!!! i to był mój pierwszy objaw ciąży :-) nigdy mnie tak nie bolały jak wtedy...u mnie z pryszczami to tak fazami jest raz są a raz mam buźkę jak pupcia niemowlęcia :-)

Nie dość,że bolą to kurcze musiałam nowe staniki kupić,bo w tamte mi się nie mieściły :/
Ja nawet jak dojrzewałam to nie miałam tylu pryszczy co teraz :/ okropność!
Zburzyłam wam miły temat...przepraszam,ale hormony...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry