reklama

Ciąża bliźniacza

Hej laseczki moja noc całkiem znośna,tylko nospe musiałam wziasc nad ranem bo dziwny ból nie pozwalał usnąc, ale juz ok :).
Ja zamierzam klasc od razu do dwóch łózeczek, zeby potem sie nie przyzwyczaiły do spania razem, ale wiadmomo w praktyce moze wyjsc inaczej ;-).Dzisiaj ide odwiedzic kolezanke z bliźniakami moi przyszli zięciowie hihi,rodziła w tym samym szpitalu co ja bede takze dużo rad udzieli na pewno.

Ewa, zbieraj informacje, napewno będą Ci niezbędne. Ja niestety nie mam tu nikogo z bliźniakami :sorry:. Ale mam Was, więc dam radę :-)

reklama
Magicworld nie martw się tymi pryszczami, napewno wkrótce znikną. To napewno na dziewczynki, niby jest powiedzenie: że córki zabierają urodę mamie :-D
Mnie w pewnym momencie zaczeły wypadać włosy, że na głowie miałam dosłownie trzy na krzyż. A jeszcze tak nie dawno było ich tyle :(

Magicworld nie martw się tymi pryszczami, napewno wkrótce znikną. To napewno na dziewczynki, niby jest powiedzenie: że córki zabierają urodę mamie :-D
Mnie w pewnym momencie zaczeły wypadać włosy, że na głowie miałam dosłownie trzy na krzyż. A jeszcze tak nie dawno było ich tyle :(

Możliwe,bo wszyscy obstawiamy na dziewczynki ;) Jak moja mama była w ciąży ze mną i Amelią to miała pryszcze do początku III trymestru...mam nadzieję,że ja aż tyle czasu nie będę miała...jak mi zaczną wypadać włosy to je zetnę na łyso...

czuję się parszywie, wszystko mnie boli jak nie wiem...a od rana moje śniadanie się cofa ! poryczałam się dziś jak nie wiem ...
my mamy dwa łóżeczka
wózek na razie jeden za drugim, jak wyrosną to się pomyśli o kupnie jeden obok drugiego
cycki bolą mnie do dziś...tylko nie aż tak bardzo jak na początku

wczoraj zamówiłam u znajomej krople na kolkę - niemieckie Sabsimplex - za 35zł plus 6 zł przesyłka :-) normalnie kosztują 45zł , jeśli któraś by chciała to podam na nią namiary , tzn na znajomą :-)

Tossa, pewnie tak się czujesz od dziergania tego dywanu wykałaczką.
Ja przyznam ,że wczoraj buczałam jak dziecko, dosłownie się zanosiłam. Dziś jest lepiej.
Może wyjdź gdzieś Tośku. Nie smuć się . Masz tu uśmiech na pocieszenie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry