reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Tossa
user-online.png
bu,przykro mi.Lecz chętnie Ci potowarzyszę ,też nigdzie nie wychodzę.

Sama jestem ciekawa.Najpierw obstawiałam parkę a teraz myślę,że 2 siusiaki będą.Ty już wiesz co bedzie?

Ja znów odwrotnie, na początku myślałam ,że 2 x siusiak, a teraz , że parka. Może dlatego, że zaczełam podjadać słodycze, a to niby na dziewcznkę. Nawet teraz wysłałam M do cukierni po moje ciasteczko z truskawkami. Już nie mogę się doczekać . mniam mniam

Agata nie chce straszyć, ale te zmiany humorów jescze przed Tobą..za trzy miesiące pogadamy ;-).

Oj z tymi dziewuchami i pryszczami to na serio cos jest, bo ja nigdy nie miałam, a teraz jak mnie wysypie to i plecy i dekolt i twarz, do tego blada jak dupa jestem, a zawsze pieknie opalona i ogólnie czuje sie jak wywłoka yey!!

Tossa gorsze dni sie zdarzają i pewnie coraz czestsze bedą, bo łatwiej i lzej nam nie bedzie..przytulam mocno,wypłacz sie,wykrzycz i jutr bedzie lepiej!!

no oby bez dołów!Z całego serca tego zycze, ale tak jak mówią dziewczyny nie ma co porównywać ciąży pojedynczej do podwójnej..niestety stan fizyczny wpływa na psychiczny, achhh pomarudze troche.

Agata nie chce straszyć, ale te zmiany humorów jescze przed Tobą..za trzy miesiące pogadamy ;-).

Oj z tymi dziewuchami i pryszczami to na serio cos jest, bo ja nigdy nie miałam, a teraz jak mnie wysypie to i plecy i dekolt i twarz, do tego blada jak dupa jestem, a zawsze pieknie opalona i ogólnie czuje sie jak wywłoka yey!!

Tossa gorsze dni sie zdarzają i pewnie coraz czestsze bedą, bo łatwiej i lzej nam nie bedzie..przytulam mocno,wypłacz sie,wykrzycz i jutr bedzie lepiej!!

Ewa,chyba musisz zobaczyc mnie. Biała jak córka piekarza i do tego te żyły, dobrze że lato za nami to chociaż można okryć ciało ciuchami z długim rękawem. Aż nie chcę wychodzić na zewnątrz czasami.

Matko co wy tak płaczecie?Ja nie miałam czegoś takiego.Jeśli już to najwyżej ryknę na kogoś.

no ja jakiś czas temu też nie wiedziałam o co chodzi z tym płaczem, przekroczyłam 20 tc i... zrozumiałam. :-D:-D

Ja dzisiaj byłam na tym teście glukozy 75, dwie godziny wyjęte z życiorysu. Porobiłam od razu inne badania które mi lekarz zlecił.. zostawiłam w laboratorium 290 zł :rofl2:
Dopiero śniadanie zjadłam :-)

A z wozkiem to ja nie kupiłam jeszcze, ale do tj pory to tylko ten jeden za drugim brałam pod uwagę..

Dziewczynki trzymajcie się i nie dajcie złym nastrojom.
Gotuję polędwiczki w sosie pomidorowym.Do tego kupne kopytka.Wczoraj mąz przywiózł mi chińszczyznę.Może spróbuję ,ale pierogami juz się najadlam.Potem będzie znów kibelek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry