reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
karola mamy go rozczłonkowany :-) stelaż na razie jest w worku i stoi w pokoiku na łóżeczkach a na nim są w folii foteliki, ramy od spacerówek są ukryte na przedpokoju w szafce :-) gondolki są rozborojone i cała reszta wózka materiałowa jest schowana w torby i leży na szafie w przedpokoju po części blokując wanienkę :-)
mnie mąż obudził dziś o 5.45 bo miał nastawione 2 budziki, a poszliśmy spać ok 1 w nocy !

Witajcie ja poszłam spać o 1;30,już wstałam.Oczy czerwone i do du.....y się czuję.Coś chyba jest nie tak.Od wieczornego drapania mam,aż rany na rękach ,masakra.
Miłego dnia dziewczynki.

ja przez to że jestem nie wyspana na nic nie mam ochoty...
a jak się teraz położę to i tak nie zasnę
zamknięte koło ....grrr ...dobrze że mąż ma świadomość tego że będę przez to bardzo marudna :-P

zasnełam o 22.30 i kooooooooooooooooniec, wstałam jakies 15min temu, juz nie mam siły dziewczyny.
zaczynam tez powaznie sie bac ze nie ogarne tego wszystkiego.
jak Wy to robicie ze spicie?

Karola a może powiedz ginowi o tych twoich bezsennych nocach. Może ci coś poradzi. Nie zaszkodzi spróbować, przecież musisz mieć siłę dla dzieci jak się urodzą a nie padać z wyczerpania

u nas noc taka sobie,
mam przed soba caly dzien lenistwa, błogo.
Tossa to gdzie planujesz trzymac wózek po złozeniu?
Agata, ja tak miałam na poczatku ciazy z noga...nad kostką tak mnie swedziało i tak drapałam ze miałam wielką rane, a teraz brzydki slad-nie mam pojecia co to było ale napady swezenia mam co jakis czas do dzisiaj.

Karola a może powiedz ginowi o tych twoich bezsennych nocach. Może ci coś poradzi. Nie zaszkodzi spróbować, przecież musisz mieć siłę dla dzieci jak się urodzą a nie padać z wyczerpania

Juz mówiłam, powiedział ze to bardzo czesta przypadłósc szczególnie w ciazach mnogich:)))))
Wiesz, że jak patrze na wiek Twoich chłopców to tak Ci zazdroszcze, że najwiekszy hard core masz za sobą:)

karola79
user-online.png
-fajnie ,że poleniu****esz.Ja też troszkę lenia będę mieć.Obiadek od mamy mam na dzisiaj.
Ja mam to swędzenie po ostatniej dawce duphastonu.Dzisiaj mam dłonie czerwone.Całe szczęście wizyta w czwartek.

karola gondolki można złożyć na płasko i stelaż też, więc na przedpokoju się zmieści w ten sposób złożony :-) a wiesz zimą to nie sądzę abym nie wiadomo jak się spacerowała :)
poza tym jakbym miała sama na spacer wychodzić (to mam sprawdzony patent od mamy bliźniaczej :-)), to wtedy stelaż od wózka ląduje w bagażniku w aucie a ja maluchy znoszę w gondolkach :-)

reklama
Juz mówiłam, powiedział ze to bardzo czesta przypadłósc szczególnie w ciazach mnogich:)))))
Wiesz, że jak patrze na wiek Twoich chłopców to tak Ci zazdroszcze, że najwiekszy hard core masz za sobą:)

Każdy czas ma swoje dobre i złe strony. Moi teraz wszędzie wlezą zaczynają mieć swoje zdanie, potrafią się obrazić na mnie ale to omówiłyśmy z dziewczynami z rozpakowanych i one też tak mają. Jak dzieci malutkie to tylko śpią i jedzą a teraz to marzę żeby po moim powrocie z pracy się położyć. Do tego mogliby lepiej spać w nocy ale to już dłuższa historia. Mimo wszystko już bym nie chciała wrócić do czasów kiedy byli tacy malutcy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry