reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hello!!!
Ale sobie pospałam, ulala , no całe 3 godziny. Najpierw nie mogłam zasnąć przez durną pannę z firmy M., no taki z niej pustak a udało jej się porządnie wyprowadzić mnie z równowagi :-/ A teraz obudziła mnie rwa ale dla odmiany i żeby nudno nie było to teraz lewa strona :-(
Karola ja właśnie włączyłam zmywarkę i żałuję , ża tak cicho chodzi...gdyby buczała to moze by mnie to ululało.

Monia, zmiana warty:)
teraz ja popilnuje Was jak spicie:))))
Dzizassssssssssssssssssssss ale to jest upierdliwe tak nie spac.
Z Franiem w ciazy tak nie miałam, mam nadzieje ze mi to nie zostanie juz w standarcie po ciązy tak jak nadwaga:)

Milena aaaaaaaaaaaaaahahahaha. mode na sukces do zylnie poprosze w kroplówce bo me oczy odmówia współpracy:-D

Tossa widze ze zaczynasz wkraczac w piekny czas nie wygody i braku snu-gratuluje, sama kwintesencja maciezynstwa;-)

Oj bidulki,a może bajki zaczniecie pisać dla dzieciaczków jak spać nie możecie:-D.Oczywiście żart.
Ja byłam na badaniach ,jutro wyniki.Po badankach zjadłam hamburgera .Oczywiście kupiłam pączka na deser.Odpocznę chwilkę i biorę się za grzybową.
Czy ma któraś z Was kontakt z Paulinką?

Tossa
user-online.png
pożyjemy zobaczymy,heee.

reklama
agata musiałoby to nastąpić w ciągu 1,5-2lat od narodzin bliźniaków - potem to już nie na moje nerwy :-)

już nie wiem co jest gorsze - gigantyczna zgaga ale za to można jakoś nockę przespać, czy brak zgagi ale i snu????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry