Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hello!!!
Ale sobie pospałam, ulala , no całe 3 godziny. Najpierw nie mogłam zasnąć przez durną pannę z firmy M., no taki z niej pustak a udało jej się porządnie wyprowadzić mnie z równowagi :-/ A teraz obudziła mnie rwa ale dla odmiany i żeby nudno nie było to teraz lewa strona :-( Karola ja właśnie włączyłam zmywarkę i żałuję , ża tak cicho chodzi...gdyby buczała to moze by mnie to ululało.
Monia, zmiana warty
teraz ja popilnuje Was jak spicie)))
Dzizassssssssssssssssssssss ale to jest upierdliwe tak nie spac.
Z Franiem w ciazy tak nie miałam, mam nadzieje ze mi to nie zostanie juz w standarcie po ciązy tak jak nadwaga
no Karola zajrzalamtu po 2 i juz sie zmartwilam,ze Ciebie nie ma... ;P zartuje, mam nadzieje,ze zlapiesz pare godzinek snu... a tak na serio moze z 30 odcinkow mody na sukces pomoglo by Ci spac ??
Oj bidulki,a może bajki zaczniecie pisać dla dzieciaczków jak spać nie możecie.Oczywiście żart.
Ja byłam na badaniach ,jutro wyniki.Po badankach zjadłam hamburgera .Oczywiście kupiłam pączka na deser.Odpocznę chwilkę i biorę się za grzybową.
Czy ma któraś z Was kontakt z Paulinką?