reklama

Ciąża bliźniacza

i ja sie melduje po nocy..budziłam sie z piec razy, ale wyspana jestem :).Za to bólów brzusznych ciag dalszy, wczoraj mega kolka/skurcz cały dzien mnie trzymał..kurde dziewczyny ja juz nie wiem czy taka kolka całego brzucha to są skurcze czy nie??

reklama
Witajcie ja spałam jak smok.Niestety znów czuję ból po lewej stronie.Nie jest on ciągły tylko tak jakby mi ktoś szpilę wsadził i za moment przechodzi.Dzisiaj jadę po wyniki .Jutro USG i wyniki cytologii.
Miłego dnia laseczki.

i ja sie melduje po nocy..budziłam sie z piec razy, ale wyspana jestem :).Za to bólów brzusznych ciag dalszy, wczoraj mega kolka/skurcz cały dzien mnie trzymał..kurde dziewczyny ja juz nie wiem czy taka kolka całego brzucha to są skurcze czy nie??

ewaw1 - mnie kolka łapie po lewej albo po prawej stronie i to tylko wtedy kiedy dużo łażę.. więc nie wie wiem :-(

Agata777 - mnie w pierwszym trymestrze też często bolało, ale nie było żadnych plamień więc ok,

karola79 - ale Ty masz jazdę z tymi dolegliwościami, dobrze że już bliżej niż dalej do porodu..

Tossa - jesteś niezniszczalna normalnie.. Mój mąż coraz częściej je obiad w pracy, albo przywozi gotowy do domu, bo nie zawsze może liczyć na mnie :-D

marylion74 - patrzę na Twój suwak i nie wierzę.. 38tydzien w ciązy bliźniaczej robi wrażenie.. Powodzenia :)

Ja mam dzisiaj wizytę o 19 u lekarza, zapytam od razu jak on widzi poród..

ja ciagle nie spie,juzniewiem co mam robic, zgage mam taka ze nic mi juz nie pomaga.
Zeby zadna z Was nie musiała tego doswiadczyc to jest jakis horror

Karolka RANITIDINE!!! popros lekarza, dziala cuuuuuuda! ja mialam reflux plus zgage i zygalam jak tylko polozylam sie do lozka na pol lezoaco-masakra, a to mi pomoglo ;) koncowka najgorsza bo masz juz duuuuzy bebenek wiec zgaga bedzie 3mac..
jak chcesz to Ci wysle paczke mam, i raczej mi juz nie potrzebne...
wiec jak co to daj znac ;)

Marylion wow 39 tydzien!! gratuluje! dalas rade, dzieciaczki beda dobrze rozwiniete i podtuczone ;)
ja gdybym nie miala zatrucia ciozowego to pewnie tez nadal bym sie kulala...
zajrzyj do nas jak sie urodza i zdaj relacje;)

Ewaw mam nadzieje,ze to nie skurcze... kolka nie jest przyjemna ale zawsze to lepiej niz skurcze ;) 3maj sie!!

Youstta- powodzenia na wizycie! 3mam kciukasy!

Agata moze to bol jajnika??? ja tez tak mialam klol mnie lewy jajnik prawie cala ciaze... masakra ;(
ok tego tyg co ty jestes role podtrzymania ciazy traci cialko zolte a przejmuje lozysko, i jajnjiki produkuja wciaz wiecej hormonu...?
3mam kciuki za wizyte.

Tossa- tylko spokojnie, buraki zostaw dla meza, a Ty odpoczywaj ;)

Ostatnia edycja:
20110925533.jpg

cześć,
to mój niedzielny brzuszek:-) zdjęcie to liche bo dziwnie wyszłam jakiś tyłek mam spłaszczony :D
ja oprócz kopniaków czuję jak zmieniają pozycję i to jest takie nie miłe odczucie...
ja noc miałam kiepską,ale i dzień był kiepski bo po południu głowa mnie rozbolała i tak do wieczora...
i nawet obiadku nie ugotowałam.....;-)

ja jak będę 17października to poproszę lekarza o coś poza rennie bo francy dostaję tez...co nie zjem to zaraz pali rurka i normalnie się cofa do przełyku a wtedy jest jeszcze gorzej...nawet na prawym boku jak leżę to z miejsca mam zgagę

reklama
Dobra jadę na KTG, może juz mnie zostawią:) W sumie to prawie za każdym razem chcą mnie zostawiać, bo od miesiąca mam dość silne skurcze, ale szyjka sie nie skraca więc dochodzą do wniosku ,że jeszcze troche poczekamy. Buziaki dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry