Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koszuli mowie stanowczo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEumarłabym, nie wyrobiłabym ani sekundy
Mam taka sportowa pizame, proste spodnie i koszulke dopasowana
i oczywiscie mam pod spodem biustonosz zeby nie wygladac jak ufok![]()

buhahaahahaha
.Ja mam sentyment do Krakowa, bo tam poczeły sie nasze maluchy i za pare lat pojade tam z nimi na pewno!!O majtkach jeszcze nie mysl, znajdziesz na to czas jeszcze,ja tez kiedys najmłodsza na forum byłam, a teraz zobacz..a co do suwaczka to skopiuj link i wklej do sygnatury.Musisz próbować i za któryms razem sie uda.karola ale po cc to chyba nie masz wyjścia...majtki jednorazówki z podkładem i koszula na bank...mówię serio tym bardziej że zazwyczaj gumka od spodni w piżamie może uwierać szew i rozpaskudzić go :-( a im więcej powietrza będzie blizna dostawać tym szybciej się zagoi

nie ma bata, po sn tez mialam szyte krocze a lezałam w spodniach tylko ze takich cienkich, nie dam rady uniesc brzemienia koszuliny

Jatez nienawidze koszuli, moze jakies stowarzyszenie antykoszulowe założymy ;-).Ale kupiłam sobie dwie o szpitala, just in case hehe, ale jak nie bedzie trzeba zakladac to wskakuje w piżamkę!!nie ma bata, po sn tez mialam szyte krocze a lezałam w spodniach tylko ze takich cienkich, nie dam rady uniesc brzemienia koszuliny
![]()
Ewa napewno do porodu dadza Ci szpitalna koszule, taka zawiazywana z tylu jak w amerykanskich filmach ;P to tak w razie gdybys musial miec cc, a jak juz bedziesz po porodzie nie wazne jakim to nie bedziesz mogla podniesc tylka zeby sie przebrac, dopiero po paru godz... zanim dostalam osobny pokoj lezalam z babkami dwiema, ktore byly po cc -20godz i jeszcze lezaly w smierdzacych koszulach od porodu bo nie mogly sie opdniesc... Ty jak bedziesz rodzic??Jatez nienawidze koszuli, moze jakies stowarzyszenie antykoszulowe założymy ;-).Ale kupiłam sobie dwie o szpitala, just in case hehe, ale jak nie bedzie trzeba zakladac to wskakuje w piżamkę!!