reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
no i zgaga górą...3 godziny się wałkowałam bo mam gigantyczną zgagę i co chwila aż mi się ulewało i bałam się że w końcu się zachłysnę kwasem ...więc nie śpię i siedzę ...

Ale sie nie wyspałam..pies na zmiane chrapał z Mkiem i dzis obydwoje robią wypad:wściekła/y:!!Zimno sie zrobiło, ale wiecie jaki jest tego plus??ze juz coraz blizej:tak:!!Tossa kurcze ja mam to samo z ta zgagą i ulewaniem,ja juz specjalnie nie jem po 17 zeby usnąć o ludzkiej godzinie, daj znać czy ten lek co dostałas bedzie działał.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki...

zapomniałam dodać że chłopaki ważą już po 1500 :-) więc nosze w brzucholu już prawie 3 kg..chłopcy wrócili do swojej dawnej pozycji czyli jeden główka w dół drugi w górę...
antybiotyk mam na bakterię ...:-(
Dziś się dobrze czuję gorzej było wczoraj po wizycie...

Tossa- ja też odlatuje na usg :-) masakra

Rozmawiałam właśnie z Agatką :-) wyszła ze szpitala i dziś wieczorem się do nas odezwie już :-)

Ostatnia edycja:
Ojjj tak KTG dla mnie to tez byla udreka 2*dnia koszmar jakis jeszcze mialam bole krzyzowe,niemoglam wylezec a niektore pielegniareczki,taka mloda i cos boli???!!!wziazc strzelic w leb takie baby....

ja pamiętam jak z Laurą miałam KTG... kurcze...też zaczęłam odlatywać nie wiedziałam co się dzieje..a mnie zostawiły pielęgniarki w pokoju i ledwo męża zawołałam z korytarza to z pretensją przyleciała i mówi po co robić panikę..nic się tu Pani nie stanie...:-(

oj kręgosłup znowu zaczyna mnie boleć... najgorzej jak siedzę... a dziś chyba miałam skurcza jednego tak myślę :-P bo taki ból na dole dziwny...

idę zjeść obiadek i poleżę troszkę!

reklama
Hej dziewczyny :)
Wiecie co mój synek mimo skręconej nogi pragnął już dziś iść do przedszkola, a ja tymczasem udałam się na zakupy spożywcze i odzieżowe i muszę odebrać go przed 16.

Ja jak rodziłam Kacpra ( był strasznie duży ) to miałam zaniki tętna - chcieli zje.bani lekarze żebym rodziła naturalnie,ale miałam cesarkę :/ KTG nawet nie pamiętam :O

Kupiłam wózek! Kupiłam wózek! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry