reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Też myślałam o nim, bardzo fajny i leciutki jak mówisz, tylko dla mnie jedna gondolka tak strasznie nisko była położona..Karola chyba ma taki sam.

Kochana mnie też to na początku przerażało! Tylko najważniejsze jest żeby wózek się sprawdzał w swojej roli, a u mnie musi się sprawdzać,bo zamieszkaliśmy na wiosce,więc będę chodzić z małymi na spacery i skrętne kółka muszą być obowiązkowo!

dziewczyny ja polecam Britax d-dual mozna go dostac na promocji za 60 proc np kiddicare.com
ja jestem bardzo zadowolona, super skretny, latwo sie sklada, atrakcyjny i wogole same ohhh i ahhh :-D
jak narazie nie znalazlam nic co by mnie denerwowalo...
B-Dual in Purple Rain-500x500.jpg

dziewczyny ja polecam Britax d-dual mozna go dostac na promocji za 60 proc np kiddicare.com
ja jestem bardzo zadowolona, super skretny, latwo sie sklada, atrakcyjny i wogole same ohhh i ahhh :-D
jak narazie nie znalazlam nic co by mnie denerwowalo...
B-Dual in Purple Rain-500x500.jpg

wiadomo, że każdy ma swój gust ale dla mnie kiepska ta gondola niżej, ciągle wydawałoby mi się, że na nią zleci ta gondolka wyżej. Może się mylę, takie moje pierwsze odczucie. Ja polecam zooma, miałam i dla mnie super na początek ale fakt, że z czasem ciężko się prowadzi jak dzieci sa większe.

fantazjowa city select wypasiony, sama go bardzo chcialam, tylko jedn a rzecz mi nie trybi w nim... przez to ze pierwsze siedzisko jest wyzej , nie widac drugiego bobasa... ale mozna z tym zyc hihihi:tak:

reklama
zgadzam sie z Madzią, wózeczek i jednen i drugi super, ale u mnie uczucie klaustrofobii by mi życ nie dało :-).Ja tez mam zooma i zdaje sobie sprawe, ze ciezki i dla wiekszych dzieci sie nie nadaje..ale kto mówi, ze na jednym wózku trzeba skończyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry